Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: «Ή στη φυλακή ή νεκρός»

Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time μίλησε το μοντέλο και τραγουδίστρια Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πρώην καλλιτεχνικό της μάνατζερ Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος με κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε σκηνοθετημένες επιθέσεις με Καλάσνικοφ και απευθείας σχέση με τους δράστες των επιθέσεων.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τοποθετήθηκε αναφέροντας πως περίμενε κάτι τέτοιο να γίνει αφού τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Μάλιστα φοβόταν ακόμα χειρότερες εξελίξεις, όπως να βρεθεί νεκρός.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε το μοντέλο στη δημοσιογράφο ενώ ο δικηγόρος της στη συνέχεια έκανε και νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις στην εφημερίδα.

Ο συνήγορος Χρήστος Νικολακόπουλος υποστήριξε στην εφημερίδα ότι ο Μενιος Φουρθιώτης στο παρελθόν είχε σχεδιάσει και σκηνοθετήσει ληστεία εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ την ληστεία την είχε κάνει ο ίδιος, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που σκηνοθέτησε τις επιθέσεις εναντίον του εαυτού του.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »