Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Τζένη Μπότση μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Τζένη Μπότση: Οι γυμνές

Η Τζένη Μπότση είπε αρχικά: «Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ο Στράτος ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Μου φερόταν με φοβερή φροντίδα. Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα να κάνω τη λαϊκή τραγουδίστρια, όταν όμως βγήκα να τραγουδήσω το πρώτο μου τσιφτετέλι ήταν καταπληκτική εμπειρία.

Οι γυμνές και ερωτικές σκηνές ήταν εφιάλτης, δεν ήθελα καθόλου. Δεν περίμενα ποτέ ότι η ατάκα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;” θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία».

Η ίδια πρόσθεσε: «Σε ένα γύρισμα στη Θήβα, έκανε πολύ κρύο, και μου έδωσαν να φάω παγάκια για να μην αχνίζει το στόμα μου. Όταν ο Στράτος με χαστούκισε, την επόμενη μέρα ήμουν πρησμένη. Χρειαζόμασταν 11 μέρες για το γύρισμα ενός επεισοδίου.

Όταν με έβλεπε ο κόσμος στο δρόμο, επειδή κυκλοφορούσα με φόρμες, νόμιζα ότι ήμουν η αδερφή της Τζένης, τους απογοήτευα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Από τη συνεργασία μου με τη Τζένη Μπότση και τη Βάνα Μπάρμπα θυμάμαι στιγμές καλής φιλίας. Στα γυρίσματα βοηθούσα τη Τζένη ώστε να μη νιώθει μοναξιά ή όλα τα βλέμματα πάνω της στις ερωτικές σκηνές.

Για τη Βάνα, τι να πω; Κουμπάρα μου έγινε. Με τη Βάνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Αντιθέτως, ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Η Βάνα είναι αντράκι. Η αλήτικη αριστοκρατία που κουβαλούσα ως ρόλος και ως άνθρωπος φαίνεται πως άρεσε σε όλους».

Διαβάστε επίσης »