• Κυριακή, 16 Μαΐ 2021

8178279

Με τιμές πρωταθλητή τον υποδέχτηκαν οι συντοπίτες του

Μια απίστευτη υποδοχή επιφύλαξαν οι συντοπίτες του στον Τζέιμς Καφετζή που επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Εκατοντάδες Ροδίτες κυρίως μικρών ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα των φίλων του παίκτη και τον υποδέχτηκαν σε πανηγυρική ατμόσφαιρα σαν να ήταν ο νικητής του Surivor.

Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης προκαλώντας αναστάτωση στη παραγωγή και τους συμπαίκτες του, επέστρεψε στην Ελλάδα χθες.

Δακρυγόνα, συνθήματα, πυροτεχνήματα μέχρι και νταλίκα με το όνομά του επιστρατεύτηκε ενώ ο κόσμος του έδωσε και τρόπαιο.

Ο Τζέιμς από την πλευρά του επιφύλαξε στον κόσμο τη δική του έκπληξη αφού έφερε μαζί του την Άννα Μαρία Βέλλη που ταξίδεψε εκτάκτως στο νησί.

Ο διοργανωτής, παρουσιαστής της εκδήλωσης και φίλος του Τζέιμς, Τάσος Χατζηγεωργίου μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» λέγοντας ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους φίλους του, όχι από κάποια τοπική αρχή και ότι διαρκώς γινόταν παραίνεση για μάσκες και αποστάσεις, παρότι αποδείχτηκε στην πράξη αδύνατο να διατηρηθούν οι αποστάσεις.

Δήλωσε δε ότι «όλοι ήμασταν έκπληκτοι από το πλήθος του κόσμου που ήρθε».

Tags
  • Survivor
  • Ρόδος
  • Τζέιμς Καφετζής


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »