Από παντού δεχόμαστε μηνύματα συμπαράστασης μετά την πρωτοφανή σύλληψη του Στέφανου Χίου την ώρα που πήγαινε στο χώρο εργασίας του. 14 άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας (!!!) τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ παίρνοντας του το κινητό από τη πρώτη στιγμή. Βλέπετε, δεν ήθελαν ο δημοσιογράφος να κάνει ό,τι έκανε στη δολοφονική επίθεση εναντίον του. Να πατήσει το REC και να καταγράψει πράγματα που δεν ήθελαν να καταγραφούν.

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα Εθνικό Μέτωπο:

Τσουναμι συμπαραστασης στον αγωνα του μακελειο: τελικά, ο χίος φταίει για όλα

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Μακελειό”, Στέφανος Χίος. Αφορμή για την σύλληψη του υπήρξε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, το οποίο θεωρήθηκε πως προσβάλλει τους θεσμούς και υπόκειται στον νόμο περί τύπου. Μάλιστα. Εν μέσω αυτού του βόθρου που βγαίνει στο φως για τα γούστα των διαφόρων ελίτ του τόπου, το πρόβλημα είναι ο Χίος. Σεξουαλικα σκάνδαλα αγγίζουν αυτό που χρόνια τώρα μας πλασάρονταν ως πνευματικός κόσμος της χώρας. Και μάλιστα, η βοη αυτών των σκανδάλων αγγίζει, διακομματικά, τον πολιτικό χώρο του “δημοκρατικού τόξου”, το οποίο συναγελάζονταν ξεδιάντροπα με τους κατηγορούμενους.  Αυτός ο πολιτικός κόσμος, τώρα δεν ξέρει τίποτα η, χειρότερα, τολμά να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τιμητή. Το πιο εξωφρενικό είναι τα ρεπορτάζ που θέλουν τους γείτονες και τους συναδέλφους των παιδεραστών και των βιαστών, να γνώριζαν τα πάντα και πότε μέχρι σήμερα κανένας Εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί. Ε, αυτές τις μαρτυρίες παρουσιάζει ο Χίος στα ρεπορτάζ του. Με τρόπο λαϊκό, ωμό και υπερβολικό αν θελετε. Αλλά από την υπερβολή και τον χειμαρώδη λόγο, μέχρι το κρατητήριο, υπάρχει πολύς δρόμος. Αυτόν τον δρόμο προσπέρασε η κυβέρνηση για έναν και μόνο λόγο. Πολύ απλά γιατί ο Χίος είναι πατριώτης και η εφημερίδα του έχει εθνική τοποθέτηση σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό. Αν ήταν υπέρ της ενσωμάτωσης, του εποικισμού και των διερευνητικών, τότε οι υπερβολές του θα πέρναγαν απαρατήρητες από την Δικαιοσύνη.

Στο πλευρό μας και το πατριωτικό Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας:

Το ΑΚΚΕΛ με έκτακτη ανακοίνωση το Σαββατοκύριακο συνέχισε την σταθερή και ασυμβίβαστη επίθεση κατά των κυκλωμάτων σεξουαλικής και άλλης κακοποίησης που ανθούν στον σημερινό κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, από τους υπονόμους του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και της Μητσοτακικής ΝΔ. Φαίνεται ότι η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι τα προϊόντα αυτών των υπονόμων αποτελούν πολιτικό λίπασμα για την προδοτική και αντικοινωνική της δράση κατά του ελληνικού λαού.

Ο καταιγισμός των αποκαλύψεων και όλοι οι άνθρωποι που αρχίζουν και μιλούν, δημιουργούν την ελπίδα ότι τα κυκλώματα παιδεραστών θα εξαρθρωθούν σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκονται. Το ΑΚΚΕΛ υπογραμμίζει ότι υπάρχει εντονότατη συνάφεια με κυκλώματα μέσα σε δομές λαθρομεταναστών και ο υπουργός κ. Μηταράκης έχει τεράστια ευθύνη (ποινική και πολιτική). Ήδη έχουν αρχίσει οι αποκαλύψεις από γείτονες και γνωστούς του φερομένου ως δράστη των εγκλημάτων ότι πολλά παιδιά από μεταναστευτικές δομές πηγαινοέρχονταν στο σπίτι του (για μαθήματα θεάτρου!) όπου ακούγονταν κραυγές και είχαν σοβαρές υπόνοιες ότι μέσα στο σπίτι του έπεφταν θύματα των διαστροφών που όλοι μάθαμε.

Αυτό έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα και να αποκαλύψει ότι οι προβληματισμοί κατοίκων του Έβρου και των ακριτικών νησιών με ΚΥΤ και άλλες μεταναστευτικές δομές ήταν βάσιμοι. Τόσο σε σχέση με το ΚΥΤ Φυλακίου όσο και με τα ανάλογα  στα νησιά κλπ, το ένστικτο των κατοίκων (που ανέφεραν μεταξύ τους ως φόβο) σε σχέση με τα κυβερνητικά σχέδια έλεγε ότι «αυτοί οι κερ@τ@δες έχουν βρώμικα σχέδια» έχοντας ενστικτωδώς αντιληφθεί ότι η επιβολή δομών λαθρομεταναστών είναι πολύ πιο βρώμικη από ότι φανταζόμασταν.

Το ΑΚΚΕΛ θα δράσει για να ελεγχθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όλες οι υποθέσεις των παιδιών που έφυγαν από την Ελλάδα ως ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Ζητάμε την παραίτηση Μηταράκη ΤΩΡΑ και παρέμβαση εισαγγελέα για το ποιος ήταν ο ρόλος του υπουργού στην υπόθεση τράφικινγκ και παιδεραστίας μέσα από τις “αγαπημένες” του δομές. Ευχόμαστε η εισαγγελική έρευνα να ρίξει φως σε κάθε πτυχή … και ΜΚΟ.

Μία ΜΚΟ που φέρεται ότι παρείχε ανήλικα προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη (όλοι βάζουμε στο μυαλό μας για ποιο λόγο) είναι η Solidarity Now του Σόρος με επικεφαλής την Αντιγόνη Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη. Είναι η ίδια ΜΚΟ που είναι χορηγός του υπουργείου μετανάστευσης και αυτή που “πατάει πόδι” να γίνει η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου; Το Υπουργείο του Μηταράκη έχει την στήριξη της ΜΚΟ της ξαδέλφης του Μητσοτάκη όπως το ίδιο γράφει, ενώ της έχει δώσει και 900.000 ευρώ για ενίσχυση. Μήπως το ότι η ΜΚΟ είναι θερμοκήπιο ανθρώπων του Μητσοτακέικου, του Σόρος και παρακρατικών κέντρων της παγκοσμιοποίησης, έχει σχέση;

Ένα ζωτικής σημασίας θέμα που καίει είναι ποιος κάλυπτε τον Λιγνάδη για τόσα χρόνια αφού είχε ήδη εκδιωχθεί από μία σχολή στο παρελθόν, είχε ήδη δεχθεί επίθεση με μαχαίρι με αναφορές ότι πιθανόν του επιτέθηκε πατέρας κάποιου παιδιού, ενώ και η ιστορία με τα προσφυγόπουλα και τις κραυγές, δεν ήταν τελείως άγνωστη.

Η ξαδέρφη του Πρωθυπουργού και η ΜΚΟ της φέρνουν στην επιφάνεια και την πιθανότητα ότι τόσα χρόνια οι δραστηριότητες του Λιγνάδη και των ομοίων του είχαν ισχυρή προστασία (μέσα από τους φορείς που η κάθε Λυμπεράκη ηγούνταν). Σε σημείο μάλιστα να αναρωτιόμαστε αν το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος τα θέματα των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων και ότι μερικές δεκάδες από αυτά ο ίδιος τα συνάντησε πριν φύγουν για το εξωτερικό, αποτελεί αισθητοποίηση αυτής της ανώτερης προστασίας και προσπάθεια τα θύματα-μάρτυρες τέτοιων εγκλημάτων να διασκορπιστούν στο εξωτερικό. Η πρωθυπουργική ξαδέρφη εξέδωσε την τυπική διάψευση, αλλά υπάρχουν ήδη μαρτυρίες δρομολογήσεως ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στους χώρους του Λιγνάδη … για θεατρικές σπουδές. Επιπλέον, κανένας δεν είπε ότι οι ΜΚΟ είχαν στάνταρ λειτουργία την εξώθηση παιδιών. Η ύπαρξη και λειτουργία τους χρησιμοποιούνται για επιχειρησιακή προστασία αυτών που κάνουν τέτοιες αλητείες. Οι αλητείες γίνονται διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, διότι η ύπαρξή τους καλύπτει προστατευτικά τους κακούργους.

Άλλωστε ο στενότατος συνεργάτης του Μητσοτάκη κ. Γεωργιάδης που καταδικάστηκε στη Μολδαβία (και γλύτωσε λόγω διπλωματικής ασυλίας) είναι ένα από τα κραυγαλέα περιστατικά που δείχνουν τη διάβρωση και διαστροφή μέσα στα ανώτερα ηγετικά επίπεδα της Νέας Δημοκρατίας όπως έχει καταντήσει.

Άλλη περίπτωση είναι κορυφαίου πρώην υπουργού, που το ΑΚΚΕΛ κατήγγειλε το καλοκαίρι του 2020 και είχε ζητήσει από την ΕΥΠ να κατονομάσει τον πρώην Υπουργό που αποκαλύφθηκε από νόμιμες υποκλοπές ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια: «Η ΕΥΠ έχει υποχρέωση αφενός να δημοσιοποιήσει το όνομά του και αφετέρου να δώσει  εξηγήσεις γιατί απλώς παρακολουθούσε τη δράση του διεστραμμένου υπουργού και δεν έδρασε ώστε να τον σταματήσει και να πετάξει στα μπουντρούμια για την υπόλοιπη ζωή του αυτό το διεστραμμένο στέλεχος του σημερινού κυβερνώντος κόμματος. Η ηγεσία της ΕΥΠ και οι ομάδες υποκλοπών έχουν ευθύνη συνενόχων. Γνώριζαν για κακουργηματική πράξη και την άφησαν να εξελίσσεται …  Συμμορία έχετε στη ΝΔ;».

            Είναι ζωτικό τώρα να εξασφαλιστεί ότι ο Λιγνάδης δεν θα γίνει Jeffrey Epstein κατά την κράτησή του, δεν θα «αυτοκτονήσει» από τύψεις κλπ και ότι θα σαρωθεί από την Σήμανση ο ηλεκτρονικός και επικοινωνιακός εξοπλισμός του για να αποκαλυφθούν τα όποια δίκτυα που ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »