Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 14:15

Τριαντάφυλλος - Survivor 4: «Εγώ τον Σάκη και τη Μαριαλένα τους έχω γνωρίσει - Δεν είναι ψεύτικο όλο αυτό»

Τριαντάφυλλος – Survivor spoiler:

Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο Σου Κου Family και μίλησε για όσα ξέρει για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4.

Τριαντάφυλλος – Survivor 4: «Εγώ τον Σάκη και τη Μαριαλένα τους έχω γνωρίσει – Δεν είναι ψεύτικο όλο αυτό».

«Στη Μαριαλένα έλεγα για τον Σάκη ότι άφησε τις δουλειές του και ήρθε να της δείξει πόσο σε αγαπάει. Έχουν και οι δύο υπέροχες οικογένειες. Τους αγαπώ πολύ».

«Ο Σάκης είναι για μένα είναι αδελφός μου, όπως και η Μαριαλένα. Δεν είναι μόνο ότι έχουμε έρθει κοντά, είναι και κάτι παραπάνω. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά. Τα παιδιά αγαπιούνται πολύ και θα είναι ευλογία τα παιδιά να είναι μαζί και στην Ελλάδα γιατί θα τους παντρέψω. Είμαι ο μόνος που ξέρω όλη την ιστορία τους και δεν με ενδιαφέρει πως ήταν η σχέση τους πριν. Όλοι περνάμε δύσκολα στις σχέσεις μας, όπως και εγώ με τη γυναίκα μου».

«Θέλω να εξηγήσω στον Ασημακόπουλο ότι δεν είναι όλα ψεύτικα στη ζωή μας, υπάρχει και αληθινή αγάπη. Εγώ τον Σάκη και τη Μαριαλένα τους έχω γνωρίσει. Δεν είναι ψεύτικο όλο αυτό. Αν δείτε τι κάνει ο Σάκης και off camera, είναι αντράκι». Είπε σε απάντηση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

«Με τον Λιβάνη δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχει ψάξει ο ένας να βρει τον άλλον, αλλά νομίζω ότι θα μιλήσουμε. Θα του έλεγα ότι “Εγώ δεν φταίω σε τίποτα”». Είπε για τον Γιώργο Λιβάνη.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Triantafyllos
  • #Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης
  • #ΣουΚου Family
Διαβάστε επίσης »