Στον καναπέ του «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλος και όπως ήταν φυσικό, η Αντελίνα Βαρθακούρη τον ρώτησε τι συμβαίνει τελικά με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στον αέρα και έστειλε…ξεκάθαρο μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.
«Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης είναι αδερφός μου και η Μαριαλένα το ίδιο. Περάσαμε ωραία με τα παιδιά, περάσαμε και δύσκολα. Έχουμε ίδιες απόψεις και συμφωνούμε σε πολλά θέματα. Ο Σάκης είναι ένα τίμιο παιδί που παλεύει, η Μαριαλένα ένα φτωχό κορίτσι που παλεύει… Χαίρομαι που είναι αδέλφια μου, τους αγαπάω. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα και η Μαριαλένα έχει γοητευτεί από αυτό που έκανε ο Σάκης γι’ αυτήν. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.
Στη συνέχεια ο γνωστός αοιδός πρόσθεσε επίσης, με χιούμορ, για τον Γιώργο Λιβάνη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν τον δω θα του πω ότι εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Εγώ ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά στους μπλε. Η Μαριαλένα δεν ήθελε να βλέπει τον Σάκη όταν ήρθε στο παιχνίδι, αλλά μετά σμίξανε. Κι εγώ τους βρήκα… έτοιμους στην κόκκινη ομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να πω στη Μαριαλένα γιατί είσαι με τον Σάκη; Άρα εγώ, Γιώργο μου, δεν φταίω σε τίποτα».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Τριαντάφυλλος: Στέλνει μήνυμα στον Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – Εγώ δεν φταίω σε τίποτα


Διαβάστε επίσης »