Είναι από τους πλέον επιτυχημένους σκηνοθέτες και παραγωγούς. Όμως έχει πολλές κρυφές πτυχές και ένοχα μυστικά. Που δεν περιγράφονται με λέξεις αλλά με τις πράξεις του. Προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Οι πάντες γνωρίζουν πως έχει προτίμηση στο ίδιο φύλο.

 

Τρέμει το σκάνδαλο πασίγνωστος

  • Και μάλιστα στους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του δεν το κρύβει. Όταν πριν χρόνια άρχισε να αποκτά δύναμη, άρχισε να εγείρει και απαιτήσεις. Κάποιοι ενέδωσαν, κάποιοι όχι.

 

 

Περιστατικό Πρώτο: Είναι γνωστή η ερωτική ιστορία πάθους και μίσους που είχε με γνωστό ηθοποιό. Όταν χώρισαν τον απομάκρυνε από τη σειρά που σκηνοθετούσε, αργότερα τον «πίεσε» να τα ξαναβρούν και τον ξαναμάζεψε.  Ο ηθοποιός σε φίλους του τότε είχε κάνει λόγο για «αφόρητες πιέσεις» αλλά και χειρονομίες μπροστά σε κόσμο που τον είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Περιστατικό Δεύτερο: Άλλος φίλος του σκηνοθέτης του «έκανε πάσα» ζεν πρεμιέ. Εδώ αρχικά δεν υπήρξε παρενόχληση καθώς ο φιλόδοξος ηθοποιός ήθελε να καθιερωθεί. Όταν όμως αποφάσισε πως δεν πάει άλλο εκείνος τον απείλησε πως «αν με αφήσεις θα σε τελειώσω». Δεν είχαν ποτέ σχέση. Ήταν «s3x budies» όπως έλεγε παντού ο σκηνοθέτης. Έχουν επαφές μέχρι και σήμερα…

 

Περιστατικό Τρίτο: Πανέμορφη ηθοποιός και στην εποχή της πολλά υποσχόμενη: Την έκανε πρωταγωνίστρια για να την πασάρει σε φίλο του ηθοποιό και όταν εκείνη το κατάλαβε, αντέδρασε τόσο έντονα που σήμερα δεν έχουν καμία επαφή.

 

 

Θα βγουν άραγε οι άμεσα εμπλεκόμενοι να μιλήσουν;

Ή θα «θάψουν» τα μυστικά στο μυαλό τους;  

Διαβάστε επίσης »