Τι κι αν είχε έναν εξαιρετικό και πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη με πολύ μεγάλη αποδοχή απο το δυναμικό κοινό χθές ο Παπαδόπουλος; Τον Τάκη Ζαχαράτο;

Η κατηφόρα των τελευταίων μηνών της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά χθες με τον Κοκλώνη πιο χαλαρό, αυθόρμητο και πιο ατακόβιο απο ποτέ να δίνει ρεσιτάλ και να παίρνει την πρωτιά.

 

  • Πρωτιά του ΟΡΕΝ απέναντι σε όλους. Πρωτιά που ήρθε για δυο λόγους. Πρώτον διότι άφησαν πολλές αυθόρμητες αντιδράσεις στο μοντάζ… και δεύτερον διότι τα acts, ήταν πολύ καλύτερα απο κάθε άλλη φορά με την παραγωγή του show να επενδύει μετά απο χρόνια σε post production και όχι σε τσέπες διαφόρων.

 

Η αίσθηση που είχες βλέποντας το show ήταν μια αίσθηση χαράς και κεφιού. Αυτό έκανε την διαφορά. Δεν υπήρχε μιζέρια και κατήφια. Η αυθεντικότητα του Νίκου και οι ατάκες της Βανδή αλλά και της Σταυροπούλου έδωσαν ώθηση σε ένα πανάκριβο προϊόν που οι τηλεθεατές όμως αγκάλιασαν.

Δείτε τα νούμερα. Πάνω απο 14% ο Κοκλώνης σε έναν σταθμό που με το ζόρι πιάνει σε γενικό μέσο όρο ημέρας το 7%, με τον Παπαδόπουλο πολύ χαμηλά-καιρός να βγεί σε σύνταξη-και τα άλλα μεγάλα μαγαζιά κάτω απο το ψυχολογικό φράγμα του 10%.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης »