Τραμπ: Έχουμε το φάρμακο για τον κορονοϊό. Και ξεκινάμε μαζική παραγωγή, τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας του, ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αιφνιδίασε την παγκόσμια κοινή γνώμη ο Ντόναλντ Τραμπ, με τις δηλώσεις του, και στις οποίες κάνει λόγο για εύρεση του φαρμάκου που καταπολεμά τον κορονοϊό. Και όχι μόνο. Παράλληλα τόνισε ότι σύντομα θα ξεκινήσει και η μαζική παραγωγή και διανομή του για να σωθεί η ανθρωπότητα.

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σε Αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, πως οι κλινικές δοκιμές για το φάρμακο κατά του φονικού κορονοϊού ξεκινούν σήμερα στη Νέα Υόρκη. Επίσης, επεσήμανε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως αυτό θα είναι έτοιμο προς μαζική παραγωγή σε λίγες μάλιστα ημέρες! Και μόλις υπάρξουν τα αποτελέσματα που να επιβεβαιώνουν αυτά που γνωρίζουν ήδη σε εργαστηριακό επίπεδο οι επιστήμονες.

 

Ποιο είναι το φάρμακο

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν συνδυασμό του φαρμάκου υδροξυχλωροκίνη, που χορηγείται κατά της ελονοσίας, και του αντιβιοτικού azithromycin το οποίο εξοντώνει τον κορονοϊό στους ασθενείς σε ποσοστό 94%!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου, οι μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ ενεπλάκησαν ήδη στην κατασκευή του.

Τι δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

Οι κλινικές δοκιμές στη Νέα Υόρκη θα αρχίσουν με υπάρχοντα φάρμακα τα οποία είναι ενδεχόμενο να αποδειχτούν αποτελεσματικά κατά του κορονοϊού. Έχουμε 10.000 δόσεις που θα μοιραστούν σήμερα, δήλωσε χαρακτηριστικά, σκορπίζοντας αισιοδοξία στον πλανήτη.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: Clinical trials in New York will begin on existing drugs that may prove effective against the virus.

Οι δηλώσεις του Ντόναλτ Τραμπ στα Αμερικανικά ΜΜΕ

We have 10,000 units going and it will be distributed tomorrow (σήμερα για την Ελλάδα).

U.S. clinical trials of possible coronavirus treatments to start in NY on Tuesday -Trump

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »