Κάποιος δεν θα περάσει καλό Σαββατοκύριακο. Και δεν αναφέρομαι στο αγόρι που ασχολείται με τα σόσιαλ μίντια της εκπομπής… αλλά στον ίδιο τον Μουτσινά. Γιατί καλή η Νομικού, καλό το καλιαρντό αλλά το μυστικό μιας ζωντανής εκπομπής είναι η εξέλιξη και όχι η μανιέρα.

 

Τραγωδία στον Σκάϊ – Ο Μουτσινάς τελευταίος και κάτω απο την Μαρία την άσχημη

 

 

Κούρασε απο νωρίς ο Νικολάκης. Και αυτό του στερεί την δυνατότητα να διαπραγματεύεται περαιτέρω. Και εντάξει. Μπορεί το 15άρι να είναι πάνω απο τον μέσο όρο του σταθμού αλλά να χάνει απο την επανάληψη της “Μαρίας της άσχημης” είναι και συμβολικό αλλά και ουσιαστικό. Ουσιαστικό διότι με την χθεσινή απόδοση τερμάτισε τελευταίος στη ζώνη του, λίγες ώρες μετά το διασκεδαστικό δελτίο τύπου του καναλιού που μας έλεγε ότι τερμάτισε πρώτος τον προηγούμενο μήνα.

 

 

 

Χαλαρώστε κορίτσια και δείτε το “εργάκι” απο εδώ και πέρα. Τα έχουμε πεί. Ο Νικολάκης πάει καλά τους πρώτους μήνες και μετά πέφτει κατακόρυφα. Τώρα αν εσείς θέλετε να βαυκαλίζεστε… μαγκιά σας. Αλλά τα νούμερα μας κρίνουν όλους.

 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις!

 

 

 
 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Έξω φρενών ο Μπέζος με τα ριάλιτι: Απαξιώνουν τη γυναίκα. Εγώ ντρέπομαι

Στο «Enjoy» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ξέσπασε κατά των ριάλιτι, τονίζοντας, μάλιστα, πως απαξιώνουν τη γυναίκα.

 

Πώς έγινε η κωμική σειρά “Παρουσιάστε”;

 

 

Ήταν μια πρόταση του καναλιού. Ο σεναριογράφος Μάκης Πιτταράς είχε την ιδέα, τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα, το σενάριο πολύ αστείο. Αυτό που ήθελα ως θεατής, σκηνοθέτης, ηθοποιός, ήταν μια σειρά που να με έκανε να γελάσω. Όχι να χαζογελάω, να γελάω κατά συνθήκη. Να γελάω κατά περίσταση. Να γελάω αυθόρμητα και αβίαστα. Το γέλιο στη ζωή είναι πολύ αναγκαίο. Και δεν γελάμε καλά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Έχουμε ανάγκη από γέλιο.

 

Καλή ελληνική μυθοπλασία υπάρχει, αλλά υπάρχει και πολύ ριάλιτι φέτος…

 

Να μην τα βλέπουμε λοιπόν. Τα ριάλιτι γίνονται γιατί κάποιοι τα βλέπουν. Εγώ πραγματικά απορώ γι’ αυτές τις παραγωγές που απαξιώνουν τη γυναίκα. Αλήθεια, πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα, γιατί σώπασαν; Τι κάνουν τα γυναικεία σωματεία ισότητας; Τους αρέσουν αυτό που βλέπουν; Εγώ ντρέπομαι.

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »