Θρήνος και ανείπωτη θλίψη στις οικογένειες των δύο νέων που τα ξημερώματα χάθηκαν στην άσφαλτο, στο Πολύδροσο Γαζίου.
Πρόκειται για τον 17χρονο Ματθαίο Καραγιαννάκη και για τον 21χρονο Erdi Rushitaj οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού όταν εκείνη ξέφυγε της πορείας της με συνέπεια να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.
Ο Έρντι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα έχασε τη μάχη.
Πένθος στο χωριό Τσαλικάκι
Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρο το Τσαλικάκι και το Γάζι, καθώς δύο νέα παιδιά ηλικίας 17 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πολύδροσο.
Ο 17χρονος Ματθαίος Καραγιαννάκης πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, όμως κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Μάταια φώναζαν οι φίλοι που βρέθηκαν στο Πολύδροσο τον Μαθιό…
Νεαροί πετάχτηκαν από τα παγκάκια να βοηθήσουν τους δύο πολυτραυματίες. Για τον 21χρονο Έρντι ήταν ήδη αργά…
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο fonimaleviziou.gr, ανοιγόκλεισε δυο φορές τα μάτια και ξεψύχησε. Φορούσε κράνος όμως δεν ήταν αρκετό να τον κρατήσει στη ζωή. Ο Έρντι εργαζόταν σε καφετέρια του Γαζίου. Έμενε στην Αμμουδάρα και είχε “αδυναμία” στην μεγάλη κυβισμού μηχανή του.
Ο Μαθιός έκανε προσπάθεια να σηκωθεί, αλλά είχε ακατάσχετη αιμορραγία.
Απαρηγόρητοι οι γονείς, οι παππούδες και οι δεκάδες φίλοι που βρίσκονται μαυροφορεμένοι έξω από το σπίτι του στο Τσαλικάκι.
“Μην μου λέτε να κάνω κουράγιο. Έχασα τον λεβέντη μου, το στήριγμά μου, το καλό μου το παιδί”… ανείπωτος ο πόνος για τον μοναχογιό της οικογένειας Καραγιαννάκη.
Ο άτυχος νεαρός είχε μία μικρή αδερφή, η οποία φοιτά στη Β’ Δημοτικού. Μόλις έγινε γνωστό το κακό μαντάτο το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από συγγενείς στον Προφήτη Ηλία.
Η κηδεία του νεαρού θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στον Προφήτη Ηλία.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Τραγωδία στην Κρήτη –

Διαβάστε επίσης »