Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα, ημέρα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25η Μαρτίου και της Επανάστασης των Ελλήνων το 1821, που αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, στις Καστανιές και ολόκληρο τον Έβρο, εδώ που χτυπάει η καρδιά όλης της Ελλάδας.

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, πραγματοποιηθηκε απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία μας, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, λίγα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τα σημεία που διεξάγονται συχνά μάχες των ελληνικών δυνάμεων, αστυνομικών, στρατιωτικών, πυροσβεστών, οι οποίοι κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας.

Την ίδια ώρα, ένα ζεύγος μαχητικών F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξει πάνω από το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 και τον χώρο της τελετής στις Καστανιές, πάνω από όλο τον Έβρο και θα φτάσει Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. Όπως έγινε και χθες, που έκαναν την δοκιμή και ενθουσίασαν τους υπερασπιστές των συνόρων μας, οι οποίοι από τις 28 Φεβρουαρίου αποκρούουν με επιτυχία και αποτρέπουν τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό η Τουρκία και το καθεστώς Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το makeleio.gr

Διαβάστε επίσης »