Η Ελλάδα Εισβάλλει στο 19ο νησί μας στο Αιγαίο, σύμφωνα με συνέντευξη στην Τουρκική εφημερίδα Sözcü, του πρώην Γενικού Γραμματέα του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, Συνταγματάρχη Ümit Yalım.

Το νησί των Αντικυθήρων ανήκει στην Τουρκία, και τώρα κυματίζει πλέον η Ελληνική Σημαία μαζί με τις ΕΕ!

Τουρκία: Η χώρα μας Εισβάλλει Στο 19ο Νησί Μας Στο Αιγαίο, Και Διαπράττει Γενοκτονία Στους Τούρκους Κατοίκους Της Δυτικής Θράκης!

Η Ελληνική Σημαία κυματίζει στις εκκλησίες που χτίστηκαν στο νησί Küçük Çuha-Αντικυθήρα, και τα πλοία του Ελληνικού εμπορικού στόλου, μεταφέρουν τουρίστες από την  Πελοπόννησο και την Κρήτη, στο κατεχόμενο νησί, στο λιμάνι που χτίστηκε από Ελληνικές εταιρείες ,μαζί και με ένα ξενοδοχείο.

Ο Ümit Yalım συνεχίζει την συνέντευξη του στην εφημερίδα Sözcü, αναφέροντας τα εξής: Ο Δήμαρχος του νησιού  είναι Έλληνας πολίτης, σύμφωνα με το άρθρο 9 του εκλογικού νόμου για τις τοπικές διοικήσεις, ο Δήμαρχος πρέπει να είναι Τούρκος πολίτης, ωστόσο το Υπουργείο Εσωτερικών  της Τουρκίας δεν έχει απολύσει μέχρι τώρα τον Έλληνα πολίτη, Δήμαρχο Σαρκαλάκη, και δεν έχει διορίσει νέο Τούρκο Δήμαρχο!

Ο Άνθρωπος αυτός, λέει και άλλα πολλά τρελά, που όσοι έχετε κουράγιο και υπομονή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/yunanistan-egedeki-19-adamizi-da-isgal-etti-6160929/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

Άλλο ένα ωραίο δημοσίευμα από τους καλούς μας γείτονες, έρχεται από την Τουρκική ηλεκτρονική ιστοσελίδα, Dogu Akdeniz Politik, με τίτλο: Η Στρατηγική Σημασία της Δυτικής Θράκης και η Εξίσωση της Ανατολικής Μεσογείου! 

Ο Χασάν Σζκάν, εμπειρογνώμονας του Βαλκανικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Ρούμελης  (RUBASAM), εξήγησε τη στρατηγική σημασία της Δυτικής Θράκης, και την αδικία που έκανε η Ελλάδα εναντίον των Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Με μια γρήγορη ματιά, ο κύριος αυτός  λέει ότι: Tα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να έχουν  μεγαλύτερη υποστήριξη στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, και ότι είναι πλέον δυνατό για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να αποκτήσουν  το δικαίωμα της αυτονομίας τους από την Ελλάδα, διότι η Ελλάδα Παραβιάζει τα δικαιώματα αυτονομίας της Τουρκικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, εξαθλιώνοντας τους Τούρκους Κατοίκους της Θράκης, με προσπάθεια της Ελλάδας να αλλάξει τον δημογραφικό πληθυσμό, με εξαναγκασμό και εξαθλιώνοντας τους Τούρκους Κατοίκους, η  Ελλάδα  διαπράττει  μια οικονομική γενοκτονία, αναγκάζοντας πολλούς Τούρκους της Θράκης να μεταναστεύσουν, έτσι ο πληθυσμός εκεί που θα ήταν πάνω από 750.000 άνθρωποι σήμερα, να μην ξεπερνά τις 200 χιλιάδες!

Φυσικά λέει και ένα σωρό μπούρδες άλλες, που μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: https://doguakdenizpolitik.com/bati-trakyanin-stratejik-onemi-ve-dogu-akdeniz-denklemi-roportaj/

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης      email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Διαβάστε επίσης »