Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2021 22:15

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα»

Τόνια Σωτηροπούλου: Μόνο έτσι

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε το μυστικό που κρατά τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια ζωντανή. Και τη συμβίωσή τους αρμονική.

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα».

«Λέω πάντα τη γνώμη μου στον Κωστή και εκείνος μου λέει τη δική του. Νομίζω ότι η μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ του ταιριάζει πολύ. Είναι φρέσκο διαφορετικό και θα έχει και την ευκαιρία να δείξει πτυχές του εαυτού του που ίσως μέχρι στιγμής να μην ήταν τόσο ορατές. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι κάπως σαν να μη θέλεις να κλείσεις τα παντζούρια στον φίλο σου, κάπως έτσι αισθάνεσαι και για τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό». Δήλωσε.

Και συνέχισε «Δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση. Ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό, το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο. Θα συμβεί 1-2 φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση, Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50 αλλιώς δε λειτουργεί τίποτα». Είπε στη Real.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Τόνια Σωτηροπούλου
Διαβάστε επίσης »