Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα πάντα για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και τα αποκάλυψε όλα!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισαν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου και η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά όλα όσα έγιναν στον περιβόητο γάμο της με τον τραγουδιστή.

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει για

Πιο συγκεκριμένη, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο της, δίνοντας συνέχεια σε όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιλογή που έκαναν ως ζευγάρι με τον Κωστή Μαραβέγια, να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα, λέγοντας πως αποτελεί ένα νησί που αγαπούν πολύ και οι δύο τους.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο καθώς η αγάπη τους και όλο αυτό που βιώνουν επισφραγίστηκε με ένα ωραίο πάρτι μεταξύ συγγενών και φίλων ενώ είπε πως ποτέ δεν είχε την εμμονή του γάμου, όπως και ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό» είπε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη, η Τόνια Σωτηροπούλου.

Όσον αφορά τον σύζυγο της δήλωσε πως από την αρχή κατάλαβε πως αποτελεί έναν ξεχωριστό άνθρωπο. «Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »