Ένα νέο, απίστευτο όπλο έκανε επίδειξη η Κίνα καθώς ανέπτυξε drones-καμικάζι τα οποία αφανίζουν το οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους!

Το υπερόπλο της Κίνας που προκαλεί τρόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Η κρατική εταιρεία CETC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που προκαλεί τρόμο. Σε αυτό φαίνεται ένα φορτηγό να ανοίγει την καταπακτή του και να εκτοξεύει σαν ρουκέτες τα drones, τα οποία αμέσως ανοίγουν φτερά και ελέγχονται από χειριστές.

Τα drones έχουν πάνω τους κεφαλές γεμάτες εκρηκτικά και μπορούν να διαπεράσουν κάθε ραντάρ, αφού είναι πολύ μικρά!

Μιλώντας στους Times, ο ειδικός σε θέματα όπλων, Paul Scharre, τόνισε: «Δεν ξέρουμε από το video αν τα drones είναι συγχρονισμένα ή όχι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αν αυτά τα drones μπορέσουν να κουβαλήσουν πυρηνικές κεφαλές»!

Αξίζει να σημειωθεί πως το project με τα drones-καμικάζι είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη την επόμενη τριετία.

Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός στρατός φέρεται να έχει σε εξέλιξη ένα άλλο πρόγραμμα, το οποίο θα είναι ουσιαστικά αεράμυνα κατά drones.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

Χρήστος Αντωνιάδης: Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βίωνα bullying για τα κιλά μου


Ο Χρήστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν λόγω των κιλών του.

Υπήρξε κάποια θυσία που έκανε ο Χρήστος για το καλό του Αντωνιάδη;
Ναι. Δεν είμαι και ο πιο πειθαρχημένος άνθρωπος, αλλά όσο έχω πειθαρχήσει στη ζωή μου, είναι για χάρη του Αντωνιάδη. Μια μεγάλη δυσκολία που έχω είναι με τα κιλά μου και πολλές φορές έχω κάνει οδυνηρές δίαιτες για χάρη της εμφάνισης του κυρίου Αντωνιάδη.

Έχεις βιώσει bullying για τα κιλά σου και την εικόνα σου;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βίωνα bullying για τα κιλά μου. Ήταν μάλιστα μία εποχή, κάπου στα 90s, που δεν έπρεπε να λέμε ότι έχουμε σχέση οι καλλιτέχνες, έπρεπε να φαινόμαστε ελεύθεροι. Τότε λοιπόν δεν έπρεπε να έχουμε λίγα κιλά παραπάνω, γιατί η εικόνα μας έπρεπε να είναι σαν μοντέλου. Και η αλήθεια είναι πως όταν κάποια στιγμή πήρα αυτά τα παραπάνω κιλά, χάθηκα από το προσκήνιο, γιατί δεν είχα πλέον αυτή την ωραία εικόνα που είχε καλλιεργήσει η δισκογραφική εταιρεία που ήμουν.

Πάντως τώρα είσαι πιο αδύνατος από ποτέ. Πώς έχασες τα περιττά κιλά;
Τώρα νιώθω πως τα έχω καταφέρει και δεν έχει γίνει από μόνο του, αλλά κατόπιν μεγάλης προσπάθειας.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »