Τα αποκαλυπτήρια του σποτ για την καμπάνια του ελληνικού τουρισμού έγιναν χθες στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σποτ ξεκινάει με το ερώτημα τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; με το Υπουργείο Τουρισμού να απαντά πως δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω. Είναι κατάσταση του μυαλού. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος.

Εύχομαι αυτό το σποτ να είναι καλοτάξιδο, σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέλουμε οι επισκέπτες μας να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Κάθε μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη που κρύβει μέσα της, με τη γαλήνη στην ψυχή και στο πνεύμα, είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Η ευχή που συνοδεύει τη χώρα μας στο πέρασμα των αιώνων να ακουστεί αυτή τη φορά, μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι δυνατότερα: Ευοί – Ευάν, Στην υγειά μας. Το ελληνικό καλοκαίρι που το αξίζουμε φέτος, περισσότερο από ποτέ!, συνέχισε.

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, σημείωσε ότι η εταιρία του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει το κόστος της υλοποίησής της παρέχοντας ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου μέσω του ΕΟΤ να ξεδιπλωθεί στις αγορές του κόσμου.

Εστιάζοντας στο μήνυμα της καμπάνιας, η κα Δρέττα σημείωσε ότι σχεδιάστηκε ένα μήνυμα λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο γεμάτο με συναίσθηση. Σε ένα πλάνο 40 δευτερολέπτων χωράνε όλα τα παραπάνω όπως είπε.

Από την πλευρά του ο Στηβ Βρανάκης, ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης, σημείωσε ότι η παρούσα επιμήκυνση στοχεύει μεταξύ άλλων στην διεύρυνση της σειζόν.

Να τονιστεί τέλος ότι στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και καμπάνια προβολής για την τόνωση του εγχώριου τουρισμού.

Που βρίσκεται η μαγευτική παραλία του σποτ;

Τα βλέμματα όλων, τράβηξε μια μαγευτική παραλία που πρωταγωνιστεί στο σποτ και άπαντες βάλθηκαν να ανακαλύψουν που… βρίσκεται αυτό το μαγικό μέρος στην Ελλάδα!

Η αναζήτηση ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά της προβολής του νέου σποτ για τον ελληνικό τουρισμό, με δυο περιοχές της χώρας να είναι οι επικρατέστερες.

Η μια, μάλιστα, θεωρείται το απόλυτο φαβορί. Από πλευράς της κυβέρνησης, πάντως, το που είναι τελικά αυτή η παραλία κρατείται σαν… επτασφράγιστο μυστικό και δεν έχει γίνει η παραμικρή αποκάλυψη…

Ωστόσο μετά από αναζήτηση  ανακαλύφθηκε ότι η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια και είναι η Μεγάλη Άμμος, κοντά στο Μαρμάρι.

σποτ

Πηγή: voria.gr

 

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »