Ένας άντρας από τη Βόρεια Καρολίνα έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του τη νύχτα που το σπίτι τους κάηκε και αφού βρήκε το δαχτυλίδι αρραβώνων που γλίτωσε από τη φωτιά
Ο Sean Matthews σκόπευε να ζητήσει από τη σύντροφό του Kellie Stanley να τον παντρευτεί στο νέο τους σπίτι στο Fuquay-Varina, ακριβώς έναν χρόνο μετά από τη μετακόμισή τους, αλλά τα σχέδιά του άλλαξαν αφού η περιουσία τους καταστράφηκε από πυρκαγιά στις 4 Σεπτεμβρίου.
Το ζευγάρι βρισκόταν σε δείπνο εκείνο το Σάββατο, όταν έλαβε μια κλήση από έναν γείτονα που τους είπε ότι η πίσω βεράντα τους είχε πάρει φωτιά.
Το ζευγάρι φοβήθηκε αμέσως για τον 13χρονο σκύλο τους, Memphis, αλλά, ευτυχώς, είχαν αφήσει την εσωτερική πόρτα στο γκαράζ τους ξεκλείδωτη εκείνη την ημέρα.
Οι γείτονές τους χρησιμοποίησαν τον κωδικό του γκαράζ για να σώσουν τον σκύλο τους και έκοψαν τις γραμμές αερίου για να αποτρέψουν πιθανή έκρηξη, ενώ περίμεναν να φτάσουν οι πυροσβέστες στο σημείο.
Μετά την καταστροφική φωτιά το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι για να δει αν θα μπορούσε να σώσει κάτι αφού φαίνεται πως είχαν χάσει σχεδόν όλα όσα είχαν.
Η Stanley βρήκε τη Βίβλο της ενώ ο Matthews μπόρεσε να βρει το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε φυλάξει κρυφά σε ένα πυρίμαχο χρηματοκιβώτιο.
Μετά από όλα όσα είχαν περάσει εκείνο το βράδυ, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου κάτι που εκείνη τη στιγμή η γυναίκα δεν περίμενε καθόλου.
Ο Matthews είπε ότι έκανε την πρόταση επειδή «ήθελε να κάνει τα πράγματα καλύτερα» μετά την απώλεια του σπιτιού τους, σημειώνοντας στο Fox, ότι ήταν ευγνώμονες που ήταν ασφαλείς και είχαν τον σκύλο τους.
Η Πυροσβεστική εξακολουθεί να ερευνά τι προκάλεσε τη φωτιά, αλλά το ζευγάρι είπε ότι πιθανότατα δεν θα είχαν επιβιώσει αν κοιμόντουσαν επειδή οι συναγερμοί καπνού τους δεν χτύπησαν ποτέ.
Τώρα, σχεδιάζουν να μετακομίσουν σε ένα διαμέρισμα τον Οκτώβριο, όπου θα ζήσουν μέχρι να ξαναχτιστεί το σπίτι τους.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Το σπίτι τους κάηκε

Διαβάστε επίσης »