Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για ένα περιστατικό σε παλαιότερη εκπομπή της που την έκανε να «παγώσει».

Το περιστατικό με πακέτο

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» που παρουσίαζε στο κανάλι του ALPHA, με ένα περιστατικό που συμπεριλαμβάνει και μια επώνυμη κυρία, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο το όνομά της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε:  «Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Πηγή βίντεο: Zappit

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.»

Διαβάστε επίσης »