Αισχρό εξώφυλλο κατά Xάρη Ρώμα: «Eίναι παιδεραστής, ασελγεί σε αvήλικα»

Μετά το «Καφέ της Χαράς» ο Χάρης Ρώμας επανέρχεται στη μυθοπλασία. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός ετοιμάζει μία εντελώς διαφορετική σειρά εποχής που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν στην τηλεόραση του Mega.

Το Πεφταστέρι: Όλες οι

Ο ίδιος μίλησε για τη σειρά «Το Πεφταστέρι» όπως θα τιτλοφορείται. «Είναι μια ιδιότυπη κωμωδία, η οποία θα έχει σταθερό το νουάρ στοιχείο και αποτελεί τη μετεξέλιξη του Χάρη και της Άννας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στο κοινό. Η εν λόγω σειρά, κατά 99,999% θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας στο MyTV.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, σημείωσε ότι η ιστορία θα ξεκινά τη δεκαετία του 1960.

«Η ιστορία ξεκινά το 1960 και διαδραματίζεται σε κινηματογραφικά πλατό. Έχει να κάνει με ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα. Σταρ, ηθοποιούς, βοηθητικούς ηθοποιούς, τεχνικούς, παραγωγούς, αμπιγιέρ, παπαράτσι κι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Το πρωταγωνιστικό καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιούς ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται κι άλλοι ηθοποιοί» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας.

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά δε θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια κοινή συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχει ήδη μια σειρά εποχής, οι Άγριες Μέλισσες που είναι πετυχημένη και θα συνεχιστεί. Επομένως, δεν μπορούν να υπάρξουν στο πρόγραμμα δύο σειρές, με υψηλό οικονομικό προϋπολογισμό και για αυτό αποφασίσαμε να το διαπραγματευτούμε με τα άλλα δύο κανάλια. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου κι έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες».

  • mega
  • Το Πεφταστέρι
  • Χάρης Ρώμας

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »