Το Παλαιό Φάληρο όχι μόνο δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο Ιάσονα Πανταζή, αλλά θα τιμήσει τη μνήμη του με μια πολύ ουσιαστική κοινωνική ενέργεια.

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την την ημέρα που «έφυγε» ο ταλαντούχος Φαληριώτης αθλητής της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ. Ιάσoνας Πανταζής  σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η οικογένεια του, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι φίλοι του, θα διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του, στέλνοντας το μήνυμα ότι για όλους εμάς, ο Ιάσoνας, πάντα θα ζει και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ο λόγος που η οικογένεια αλλά και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία αντί μνημόσυνου, είναι γιατί ο Ιάσονας πέρα της αθλητικής και φοιτητικής του ιδιότητας υπήρξε και εθελοντής αιμοδότης με έντονο το συναίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο του.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Παλαιό Φάληρο, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Με συνοδοιπόρο στην κοινωνική μας αυτή δράση την μνήμη του Ιάσονα, η οποία θα μένει πάντα ζωντανή στις καρδιές μας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, προσκαλεί όλους όσους μπορούν, να ανταποκριθούν και να αιμοδοτήσουν, προσφέροντας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης: Χαρδαλιάς: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας – 118 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο»

Μεγάλη φωτιά στη Μεσσηνία: Εκκενώνονται χωριά – Απειλείται το Διαβολίτσι

Παναθηναϊκός: Νέος γενικός διευθυντής ο Γιάννης Παναγιωτίδης

Sportime Team για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »