Ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Νησί» μεταδόθηκε από το Mega πριν από μία δεκαετία και έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης έχοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η σειρά αποτέλεσε τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου best seller της Βικτόρια Χίσλοπ. Επρόκειτο μάλιστα για μία από τις πλέον ακριβές παραγωγές στην ιστορία της μυθοπλασίας με πολλά εξωτερικά γυρίσματα και δεκάδες κοστούμια.

Το Νησί: Έκλεισε ο

Όπως αποκάλυψε η ίδια η συγγραφέας πριν λίγες εβδομάδες είναι σε συζητήσεις για το σίκουελ της σειράς.

Μάλιστα σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια να είναι στον δεύτερο κύκλο και ηθοποιοί από τον πρώτο. Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της εμβληματικής σειράς.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν στον πρώτο κύκλο έχοντας τον ρόλο του Αντρέα Βανδουλάκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, εκτός του Γιάννη Στάνκογλου, οι ρόλοι που θα μπορούσαν να βρίσκονται στον δεύτερο κύκλο είναι του Αιμίλιου Χειλάκη, της Ευγενίας Δημητροπούλου και της Γιούλικας Σκαφιδά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς. Ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε στο Mega. Σημειώνεται ότι η Βικτόρια Χίσλοπ αυτή τη σεζόν υπογράφει τη σειρά «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ, που επίσης βασίζεται σε δικό της βιβλίο.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »