Το next top model που αποχωρεί: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς..

Οι βόμβες σκάνε η μία μετά την άλλη για το next top model σε αποχώρηση σήμερα, και έτσι ετοιμαζόμαστε να δούμε ένα πρόσωπο φαβορί για τον τελικό, να αποχωρεί. Υπενθυμίζουμε πως εχθές είδαμε την Ασημίνά να φεύγει από το reality των μοντέλων. 

Η κοπέλα που θα φύγει είναι η.. Αννα και δυστυχώς δεν θα είναι στον GNTM τελικό ..

Ποιές όμως θα έιναι στον τελικό του Greece Next Top Model τελικός;

Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και βρισκόμαστε πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και ο GNTM τελικός πλησιάζει. Στο spoilers. gr, έχουμε ήδη αποκαλύψει την τριάδα του τελικού, συμφωνά με έγκυρες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε.

Μιλήσαμε με τον Άγγελο Μπράτη αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας αποκάλυψαν αρκετά πράγματα για τον GNTM τελικό.

Το spoiler της τελικής τριάδας για τον GNTM τελικό

Στον τελικό του Greece Next Top Model 2 λοιπόν, τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι.. η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, καθώς στην τελευταία δοκιμασία, αποχωρεί η Μαρία.

Next Top Model: Τι θα έχει ο τελικός;

Τα κορίτσια αυτά, θα καταφέρουν να φτάσουν αντάξια μέχρι τον τελικό με φοβερή πορεία σε φωτογραφήσεις και δοκιμασίες και σχεδόν αλάνθαστα.

Οι κριτές έχουν ενθουσιαστεί με τα κατορθώματά τους και πιστεύουν ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελικό και την κρίση τους.


Διαβάστε επίσης »