Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα, χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά και όλοι μας μένουμε στο σπίτι για να προφυλαχθούμε, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου,
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου, προς τους εργαζομένους καθαριότητας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

Ευτυχώς στο Δήμο μας δεν έχει φτάσει ο ιός και ελπίζουμε ότι έτσι θα είναι μέχρι τέλους. Αυτό οφείλεται ασφαλώς στην πειθαρχία που δείχνουμε όλοι στην τήρηση των μέτρων προφύλαξης και πρέπει να συνεχίσουμε.

Δεν θα ήταν όμως αρκετό αυτό αν δεν υπήρχαν κάποιοι συμπολίτες μας, που δεν μένουν στο σπίτι, γιατί το καθήκον και η συνείδησή τους δεν τους το επιτρέπουν. Είναι οι άνθρωποι της καθαριότητας του δήμου μας.

Αν το καθήκον των γιατρών είναι να φροντίζουν για τη θεραπεία όσων αρρωσταίνουν, οι άνθρωποι της καθαριότητας πρέπει να φροντίζουν για να μην αρρωσταίνουμε.

Και στο Δήμο μας το κάνουν, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, με μεγάλη επιτυχία.
Για αυτή την προσφορά τους διαχρονικά και ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε θέλω να τους εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας και να τους ζητήσω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση τη δουλειά τους, παίρνοντας φυσικά και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και της δικής τους υγείας.

Και να είναι βέβαιοι ότι ούτε ο Δήμος μας ούτε οι συμπολίτες μας θα ξεχάσουν αυτή την προσφορά τους.

Πηγή: eviaportal.gr

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »