Η επιτυχία του «The Bachelor» φέρνει αλλαγές στο τηλεοπτικό κοινό, μιας εκτός από το «The Bachelorette» που θα ακολουθήσει στον ALPHA, ακόμα ένα ριάλιτι… αγάπης είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στην τηλεοπτική αρένα, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο λόγος για το «The Married Game», το οποίο το Mega βολιδοσκοπεί για το καθημερινό του πρόγραμμα.

Το Mega φέρνει το νέο The Bachelor – Όλο το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα», οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν πραγματοποιήσει συζητήσεις προκειμένου να εντάξουν το εν λόγω ριάλιτι στο πρόγραμμα του Mega.

Το «The Married Game» θα έχει σε κάθε επεισόδιο μία γυναίκα η οποία θα βγαίνει για δείπνο με τέσσερις διαφορεικούς άνδρες εκ των οποίων μόνο ο ένας είναι… εργένης!

Οι υπόλοιποι τρεις είναι παντρεμένοι, με την ίδια να καλείται να εντοπίσει τον bachelor προκειμένου να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο αλλά και ένα ταξίδι μαζί του. Στην περίπτωση, όμως, που διαλέξει κάποιον παντρεμένο, εκείνη μένει με άδεια χέρια και τόσο τα χρήματα όσο και το ταξίδι περνά στα χέρια του παντρεμένου που διάλεξε και της συζύγου του.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Σχετικό νέο:

Έγκαυμα: Τι να κάνετε πριν ξεκινήσετε για το νοσοκομείο

Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των πληρωμάτων των περισσότερων ασθενοφόρων Πρώτων Βοηθειών για περιπτώσεις θερμικού εγκαύματος στο δέρμα.

Ένα από τα πιο απλά υλικά που υπάρχει στο ντουλάπι κάθε κουζίνας και μπορεί να περιορίσει την βλάβη στην επιδερμίδα σας μέχρι να φτάσετε στο νοσοκομείο είναι η πλαστική μεμβράνη που χρησιμοποιούμε για τα τρόφιμα.

Η επικάλυψη με πλαστική μεμβράνη μιας πληγής από θερμικό έγκαυμα μειώνει τον πόνο, την μόλυνση του τραύματος, και τις απώλειες υγρών. Επιπλέον, είναι φθηνό, ευρέως διαθέσιμο, μη τοξικό, και διαφανές, πράγμα που επιτρέπει την παρακολούθηση της πληγής χωρίς την αφαίρεση επιδέσμου.

Η πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιείται για θερμικά εγκαύματα, αλλά όχι για επιφανειακά ή χημικά εγκαύματα.

Εφαρμόστε ένα μόνο στρώμα μεμβράνης απευθείας στην επιφάνεια του τραύματος χωρίς αλοιφή ή κάποιον άλλο επίδεσμο κάτω από το πλαστικό και στη συνέχεια στερεώστε τη χαλαρά με γάζα-ρολό, όσο χρειάζεται.

Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι να φτάσετε στο νοσοκομείο, αφού περιορίζει στο ελάχιστο την πιθανότητα μόλυνσης από βακτήρια επάνω στην πληγή.

Επειδή η πλαστική μεμβράνη εκτίθεται κατά την κατασκευή της σε θερμοκρασίες άνω των 150° C, είναι ένα αποστειρωμένο υλικό, ενώ ο χειρισμός της κατά την συσκευασία της γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα για μόλυνση όταν πλέον την ξετυλίξετε για χρήση.

(πληροφορίες απο το makeleio)
Διαβάστε επίσης »