Το Καφέ της Χαράς: Πόσα επεισόδια θα δούμε φέτος;

Το πρώτο επεισόδιο του νέου Καφέ της Χαράς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, με τους συντελεστές να έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο και από τα πρώτα σχόλια του κόσμου.

Το πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, έχει παιχτεί και αναμένεται να δούμε ακόμα 24 μέσα στη σεζόν που διανύουμε, μέχρι το καλοκαίρι του 2020! Ο τέταρτος κύκλος αποτελείται από 25 επεισόδια, ωστόσο ο ΑΝΤ1 αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια μετά την αρχική συμφωνία με τους σεναριογράφους.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει το νέο season να ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου του 2020.

Η αρχική συμφωνία προβλέπει την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, ενώ πρόσφατα συμφωνήσαμε ότι αν έχει την επιθυμητή απήχηση-και επειδή μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει-να πάμε και την επόμενη σεζόν. Για κάποια επεισόδια βέβαια, γιατί το γράφουμε μόνοι μας, είναι δύσκολο προϊόν και έχουμε την επιμέλεια των πάντων. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης, Τάκης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ζωής για εμάς, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας, δήλωσε ο Χάρης Ρώμας στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το ΜYtv.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »