Μια καταγγελία έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άννα Χατζησοφιά, το «άλλο μισό» του συγγραφικού «διδύμου» Χατζησοφιά-Ρώμα, που υπογράφουν και το «Καφέ της Χαράς».

 

Το Καφέ της Χαράς – Η Χατζησοφιά πετσοκόβει τον Αντ1 Γιατί κόψατε σκηνές;

 

 

 

Αφορμή στάθηκε το επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε την Παρασκευή 5/2. Σύμφωνα με τη σεναριογράφο, το επεισόδιο προβλήθηκε με κομμένες σκηνές μεταξύ της Βάλιας και του Ιάσονα.

 

 

 

 

 

 

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;» έγραψε ταγκάροντας και τον Χάρη Ρώμα αλλά και τον Νίκο Ψαρρά που υποδύεται τον Ιάσονα αλλά και την Έφη Ρασσιά που κάνει τη Βάλια. 

 

 

 

 

Αργότερα ανέβασε νέο πόστο το οποίο έγραφε:

 

 

 

«Τώρα με πήραν από το κανάλι και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

 

 

 

Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας αλλά και ο Νίκος Ψαρράς σχολίασαν την ανάρτησή της:

 

«Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του.Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική.Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε.Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι σκηνές που κόπηκαν από το εν λόγω επεισόδιο ήταν πολύ τολμηρές για τη ζώνη προβολής της σειράς και θα έπρεπε να αλλάξει η σήμανση. Η δε αναπροσαρμογή στο μοντάζ έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη και της παραγωγής.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »