Σάλο προκαλεσε η ανάρτηση του Έλληνα σταρ ,Σάκη Ρουβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα,ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο για διαφημιστικούς λόγους,  έξω από το Ηρώδειο,όπου και πραγματοποίησε συναυλία με την Σόνια Θεοδωρίδου.

Αμέσως, οι ακόλουθοι του έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την στάση του Έλληνα σταρ και ο ίδιος προχώρησε στο κατέβασμα της φωτογραφίας και ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές γεγονός.

«Η συναυλία μου τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή  μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social  media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέση,πήρε και το Υπουργείο Πολιτισμού μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου. Μετέπειτα προσχώρησε στην εξής ανακοίνωση.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Διαβάστε επίσης »