Η χθεσινή ημέρα δίνει την δυνατότητα σε κάποιους που έχουν καθαρό μυαλό και όχι “κολλημένο” να βγάλουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Το σημαντικότερο νομίζω αφορά στην επιρροή του διαδικτύου σε τηλεοπτικά προϊόντα και κατά πόσο στρέφεται το κοινό σε αυτά.

 

 

Τι εννοώ ;

 

 

 

 

 

Εδώ και δυο εβδομάδες όλος ο κόσμος ασχολείται θετικά η αρνητικά με το “Big Brother”. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση παρά μόνο “διαφήμιση” το ριάλιτι του Σκαϊ παρά την “σβηστή επιλογή” του παρουσιαστή του… έχει καταφέρει και έχει χτίσει μέσα σε σύντομο διάστημα φανατικό κοινό.

 

 

 

 

  • Αυτό δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι. Εννοώ τον Λοϊζο και τον Κόμπο που είναι στο πρόγραμμα. Το γνώριζε όμως καλά και ο Μικρούτσικος και η Πωλίνα Τόλη που έχει το γενικό πρόσταγμα. Δεν είναι τυχαία η ατάκα του Ανδρέα στο πρώτο “Live κονσέρβα” … όταν είπε “είδα τον κάθε παίκτη ξεχωριστά”. 

 

 

 

 

 

 

Ούτε τυχαία ήταν χθές η μεγάλη επισκεψιμότητα που είχε το θέμα με το “ρόζ βίντεο” παίκτριας που έχει γίνει Viral σε όλη την Ελληνική μπλοκόσφαιρα. Και αυτό έδωσε χθές τα 28άρια. Η περιέργεια του κόσμου να δεί την παίκτρια πώς συμπεριφέρεται μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν.

“Big Brother” – Η μήνυση παίκτριας σε πρώην της για το ροζ βίντεο. Ο χωρισμός και η Τούνη

 

 

 

 

 

 

 

Τα στοιχεία αυτά κράτησαν το κοινό μαζί με τις επιμέρους κόντρες των παικτών… και έσωσαν την αξιοπρέπεια του Σκαϊ χθές… 

Μια τηλεοπτική αξιοπρέπεια που έπεσε στον πάτο εξαιτίας του Γεωργίου και των 8 λέξεων που έδωσαν πάσα το ισχνό 5%. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι που επέμεναν μετά την περσινή αποτυχία του Κύπριου να τον ξαναβγάλουν φέτος…

 

Δείτε αναλυτικά…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog


Διαβάστε επίσης »