Στη φωτό που βλέπετε εδώ, από πάνου, εικονίζεται ένα μπουκετακι σύγχρονων κυνηγών κεφαλών, 

Το αδυσώπητο κυνήγι των Ελλήνων εθνικιστών… [Γιατί τώρα;]

με το προσωνύμιο: “αντίφα”. Κάτι σαν τους διώκτες επικηρυγμένων στα χρόνια της άγριας δύσης 

ή σαν τους ανιχνευτές μαγισσών, στον καιρό της Ιεράς Εξετάσεως… 

Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε στην συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι εν λόγω κεφαλοκυνηγοί,

στα γραφεία της Ε.Ε. [Εμπορευματοποιημένης Ευρώπης] εδώ στην Ισλαμογρεκία.

Το σώου αφορουσε τη μη αρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγου!

Τα καθεστωτικά παπαγαλάκια, οι e-ντουντούκες της αριστεράς, ο κ. Παπαδημουλης, οι ευρωκομάντο του [πρώην] ΠΑΣΟΚ, η κ. Κανέλλη και πάσες οι παρακρατικές συμμορίες των αντιφα, έχουνε λυσσάξει τον τελευταίο καιρό, ζητώντας τις κεφαλές πάντων των Ελλήνων εθνικιστών, επί πίδακι πυρός.

– Απ’ τις Βρυξέλλες ως το Κερατσίνι, Έλληνας να μην μείνει…  

Στο αδυσώπητο κυνήγι του κ. Λαγού, επιστρατευθηκε μέχρι και ο ημιλησμονημένος κ. Δημητράς, ο οποίος [πιστός στο οθωμανικό του καθήκον]  είχε καταθέσει μήνυση κατα του Έλληνα ευρωβουλευτή, επειδή έσκισε την Τουρκικη σημαία, όταν η Αγία του Θεου Σοφία, μετατράπηκε σε τζαμί.

Κάτι που θα έπρεπε βεβαίως να είχε επιφέρει στον κ. Λαγό ένα παράσημο, αντί μιας μηνύσεως!

Όσο για τον κ. Κασιδιάρη, παρότι βρίσκεται ήδη στις φυλακές, μετά την περίφημη ροβεσπιερική δίκη της κ. μάνας Φύσσα, είναι γνωστές σε όλους, οι επιθεσεις που δέχτηκαν δημοφιλή μέσα ενημερωσης και τοπικοί ραδιοφωνικοί ή τηλεοπτικοι σταθμοι, επειδή του εδωκαν βήμα!

Σημειωτέον ότι ο κ. Ηλιας Κασιδιαρης, δεν έχει στερηθεί των πολιτικών του δικαιωμάτων και συνεπώς έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως κάθε άλλος πολίτης…

Να μην πω και για τα αλλεπάλληλα μπλοκαρίσματα των λογαριασμών του κ. Λαγού, στο τουίτερ, με συνέπεια να αναγκαστεί να μεταφερθεί στο ρώσικο φεησμπουκ* [vk].

*Σ.τ.Δ.

Αν θέλετε να βρείτε τον κ. Λαγό σ’ αυτό το μέσο κοινωνικής δικτυωσης, πατηστε στον συνδεσμο:

Να σας ενημερωσω ότι, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο vk, αξιζει να ανοιξετε έναν. Είναι το ίδιο διασκεδαστικό με το φεησμπουκ και προπαντός είναι ελευθερο…

Πρόσφατα μάλιστα δημοσιεύθηκαν δύο περίεργα άρθρα στο καθεστωτικότατο in.gr, όπου διαφαίνεται ο πανικός του καθεστώτος, μήπως και οι Έλληνες εθνικιστές, καταφέρουν να ξεπεράσουν το φράγμα σιωπής που τους έχει επιβληθεί και συγκεντρώσουν ποσοστό ψηφων ικανό να τους μπασει στη Βουλη!

Μάλιστα και στα δύο γίνεται φανερό, το πόσο φοβούνται μία ενωτική κίνηση, στον πολυδιασπασμενο εθνικιστικο χωρο, που θα σγκεντρωνε πιθανον την ψήφοι διαμαρτυρίας. 

Και πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, σας δίδω το πιο προσφατο απο αυτα τα αρθρα, να το διαβασετε και να καταλαβετε τι εννοώ…

Η απλή αναλογική και οι ακροδεξιοί που ετοιμάζονται

Ενώ για πολλούς η προσοχή τούτο τον δύσκολο καιρό είναι στραμμένη στην πανδημία, και στον τρόπο περιορισμού της διασποράς του ιού, ορισμένοι ωστόσο (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) έχουν βάλει στο μυαλό τους την ίδρυση ενός νέου κόμματος ή πολιτικού σχηματισμού. Με την ελπίδα ότι η απλή αναλογική μπορεί να ευνοήσει τα μικρά κόμματα. Και εξηγούμαι…

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει θεσπιστεί νόμος που να στερεί τα πολιτικά δικαιώματα σε όσους τελεσίδικα έχουν καταδικαστεί σε εγκληματικές ενέργειες (όπως συμβαίνει με τους Χρυσαυγίτες) έδωσε ελπίδα σε μερικούς αμετανόητους νοσταλγούς του εθνικισμού και του φασισμού να οραματίζονται κάθοδο στις εκλογές ακόμα και από τις… φυλακές. Ήδη οι δύο πρώην υπαρχηγοί του Μιχαλολιάκου, οι Ηλίας Κασιδιάρης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος (άσπονδοι εχθροί μέχρι πρότινος) συναντώνται συχνά διαδικτυακά και προετοιμάζουν κοινή κάθοδο στις εκλογές, μαζί με το άλλον εθνικιστή, που κινείται πιο ακραία ακόμα και από τη Χρυσή Αυγή, τον αρχηγό του Εθνικού Μετώπου Μάνο Κώνστα.

Η χαλαρότητα στην ψήφο που μπορεί να δημιουργήσει η απλή αναλογική και οι αναμενόμενες καραμπόλες στο πολιτικό σύστημα που θα επιφέρουν, ενθαρρύνουν στοιχεία που έως τώρα κινούνταν στις παρυφές των πολιτικών κομμάτων και του πολιτικού μας συστήματος, να προχωρήσουν στην ίδρυση κόμματος. Σου λένε ότι «μπορεί να κάτσει η μπίλια και να βρεθούν είτε στη Βουλή είτε μ’ ένα ποσοστό, εκεί γύρω στο 1,5% που να δικαιολογεί και τη κρατική χρηματοδότηση».

Στη Βόρειο Ελλάδα, λένε οι πληροφορίες, διάφοροι έχουν προσεγγίσει καλανάρχη (καθώς και έναν κάτοχο εθνικιστικού site) για να προβάλλουν από εκεί τις ακραίες δεξιές και «αντισκοπιανές» απόψεις τους τις οποίες ακόμα και ο Κυριάκος Βελόπουλος με το κόμμα του την Ελληνική Λύση, δεν τις υιοθετούν. Υπάρχουν όμως και άλλες πολιτικές οργανώσεις που έχουν στο μεταξύ εμφανιστεί στη Βόρεια Ελλάδα, είτε με τη μορφή «Κινήσεων», είτε με τη μορφή «πολιτικού συλλογισμού», είτε ως «πρωτοβουλίες προοπτικής». Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και την πρόθεση του Γιώργου Τράγκα να δημιουργήσει και αυτός δικό του κόμμα συνεπικουρούμενος από πρώην βουλευτή. Ή ακόμα τη σύμπραξη που ανακοινώθηκε τελευταίως του Θάνου Τζήμερου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη της Νέα Δεξιάς.

Πηγή: Βηματοδότης

Κι έρχομαι τώρα εγώ και συλλογιέμαι, με το φτωχό μου το μυαλό…

Γιατί τώρα και γιατί με τόσο μένος, αποφασίστηκε από τους καθεστωτικούς μηχανικούς ελεγχου των μαζών, αυτό το αδυσώπητο κυνήγι των Ελλήνων εθνικιστών.

Διότι, αν δώσουμε βάση στις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις, εξόν από το κόμμα του κ. Βελόπουλου, κανένα άλλο πατριωτικό κόμμα δεν φαίνεται να ξεπερνάει το ποσοστό του 1%, βάσει του οποίου θα καταγράφονταν στις καρτες των δημοσκοπησεων*.

Γιατί λοιπόν τόση πρεμούρα περί πιθανής “αντεπίθεσης” της “ακροδεξιάς”;

Και προπαντός γιατί έχουν λυσσάξει να αρθεί η ασυλια του κ. Γιάννη Λαγου, να φιμωθεί ολοσχερώς ο κ. Κασιδιάρης ή να συλληφθεί επειγόντως ο κ. Χρηστος Παππας; 

Τι φοβουνται;

*Σ.τ.Δ.

Ή μήπως οι καθεστωτικες δημοσκοπησεις παρουσιαζουν μια μαγικη εικονα και τα πραγματα δεν ειναι διολου ετσι;

Διότι,εστω και μια ελαχιστη διαφορα, εντος των οριων του λεγομενου στατιστικου λαθους, θα ηταν αρκετη ωστε να ξεπεταχτει το κομμα Κασιδιαρη στο 1,5% – πραγμα που θα γεννουσε μια νεα δυναμικη στον εθνικιστικο χωρο…

Μήπως λοιπον οι συντακτες του in.gr ξερουν πραγματα που εμεις δεν ξερουμε και μας τα λενε απεξω-απεξω, εκφραζοντας τον τρομο τους;

Λεω – μηπως;

Ύστερα είναι και το άλλο…

Οι φρικαλέες λεπτομέρειες που  αποκαλύφθηκαν εσχάτως, στον χώρο της λεγόμενης καλλιτεχνίας και του αθλητισμού, από τη μεριά των πλέον αναγνωρίσιμων ελιτ της ισλαμογραικικής κοινωνίας και η συνδεση τους, με την σαπισμενη κοινωνία της πολυπολιτισμικότητας, μπορεί μεν να ήσαν ήδη γνωστές στους ψαγμένους, αλλά η πλειοψηφία του πόπολου είχε [και μαλλον εξακολουθει να έχει] μεσάνυχτα γύρω από την αβυσσαλέα ηθική, αισθητική και κοινωνική σηψη του καθεστώτος.

Και όταν λεω του καθεστώτος, εννοω ολου του καθεστώτος.

Από την Εκάλη ως την Κυψέλη κι από το Μεταξουργείο ως το κωλοχανείο του Κολωνακίου!

Μεσα σ’ αυτή την απίστευτη διαφθορα, που όζει σαν χίλιοι αποπατοι, υπαρχει ο φόβος, ωστε οι Έλληνες εθνικιστές – οι μοναδικοι πραγματικά εκτος του συστήματος – να διεκδικησουν αυτο που δικαιωματικά τους ανηκει: την Ηθική Υπεροχή!

Μπροστά σε ανθρωπους που οδηγήθηκαν στις φυλακές για τις ιδέες τους, είναι πιθανόν, το σύνολο των καθεστωτικων ελίτ, να φανουν πλέον σαν αυτό που αληθινά είναι…

Συμμοριες και κογκλάβια απολύτως τεράτων, βγαλμενων από τα πιο άρρωστα υπόγεια της ανθρώπινης σαπίλας…

Να γιατί έχουν λυσσάξει να εξοντώσουν τους Έλληνες εθνικιστές, ειδικά τώρα!

Και δεν θα σταματήσουν, όσο η ιδεολογική καθαρότητα και η ηθική υπεροχή των ανθρώπων του ελληνικού εθνικισμού, θα στέκεται ως αντιπαράδειγμα, στη δικιά τους ηθική και αισθητική κατάπτωση…          


Διαβάστε επίσης »