Συμφωνία στο ..παρά πέντε κυριολεκτικά προέκυψε για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό με το κανάλι ΣΚΑΪ.

Υπήρχαν διάφορα θέματα, τα οποία δεν καθιστούσαν εύκολη την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των παρουσιαστών και του καναλιού, με αποτέλεσμα οι δύο παρουσιαστές, να κινδυνεύουν να μείνουν ..”στον αέρα”.

Τελικά, το σόου θα συνεχιστεί να προβάλλεται και του χρόνου στο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ενώ το ζήτημα των δύο παρουσιαστών, είχε αίσιο τέλος. Έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με τον Γιώργο Λιανό, θα είναι ξανά μαζί μας στο νέο σόου “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Τι αλλάζει;

Συγκεκριμένα, o Λιανός ανέλαβε την παρουσίαση του σόου και ο Καπουτζίδης θα έχει την τιμή να βρίσκεται ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία γύρω από το θέμα, πως οι παρουσιαστές δεν θα τα βρουν με το κανάλι, αλλά διαψεύστηκαν από το ίδιο το κανάλι, καθώς πληροφορίες λένε πως στο κανάλι είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με τη συνεργασία και των τριών.

Μία πληροφορία της τελευταίας στιγμής σχετικά με το σόου, επιβεβαιώνει την άσχημη κατάσταση του καναλιού μετά και από την “βουτία” στα νούμερα τηλεθέασης που έχει ξεκινήσει την μεγάλη εβδομάδα. Η πληροφορία αυτή λέει πως ήταν πως έγιναν περικοπές στις ημέρες προβολής του και αντί να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, θα προβάλλεται πλέον μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης »