Εντάξει. Ζούμε σουρεάλ στιγμές. Απο τη μία η Παναγιώταρου και η Κατσογρεσάκη να τα πετάνε όλα σε κάθε ευκαιρία και να τρίβονται μέσα στη λεκάνη και απο την άλλη η Φουρεϊρα να παλεύει να μας πείσει ότι μπορεί να κάνει και την παρουσιάστρια. Οι γελοιότητες του “House of fame” παρά τις αλλαγές… υποχρέωσαν το πρώτο κανάλι της χώρας να κουβαλήσει τα χειρότερα νούμερα σε πραϊμ ταϊμ απο την αρχή του παιχνιδιού. Και χωρίς “Masterchef” απέναντι τους.

 

Τηλεθέαση – Η brazilian Αγρότισσα… έστειλε την Φουρεϊρα στον πάτο…

«House of Fame» – Ο Ταμτάκος από τα Κιούρκα, η Νίτσα με τις Ελληνικούρες και το Vertigo

 

Στην αντιπέρα όχθη… μετά την αποχώρηση του Τζώρτζογλου, ο Κάλλης και η Αρβανίτη, επένδυσαν και ζούμαραν στα εντυπωσιακά οπίσθια της Παναγιώταρου. Και τα κατάφεραν. Πρόσφεραν “βραδινή δουλίτσα” για πολλούς…

Αφού την πλήρωσαν καλά… κεφαλαιοποιήσαν το χωρισμένο εσχάτως “πλαστικό μωράκι”. Είναι δε τα κόντινά τόσο εντυπωσιακά που υποχρέωσαν μέχρι και την Κατσογρεσάκη παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να κάνει μπάνιο στο δωμάτιο του Αρχηγού απο την άλλη μεριά να απολαύσει το ντουζάκι της… με τον πωπό της… έκθετο. 

Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έβλεπα σοφτ τσόντα. Μπέσα σας το λέω. Με αυτά και με τα άλλα η “Φάρμα” πήρε την ζώνη… χωρίς κανέναν ανταγωνιστή. Λίγο η ταινία του Στάρ… πήρε κομμάτι της πίτας αλλά έμεινε χαμηλά. Δείτε αναλυτικά τις πρώτες αποδόσεις:

 

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »