Τηλεθέαση 23/2: «Μάχη» Survivor, Άγριες Μέλισσες, MasterChef – Αυτός ήταν ο μεγάλο νικητής (vids)

Τηλεθέαση 23/2: Σκληρή ήταν για ακόμα μία Δευτέρα, η… μάχη ανάμεσα σε Survivor, Άγριες Μέλισσες και MasterChef, με έναν μεγάλο νικητή.

Τηλεθέαση 23/2: Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και χθες, πολύ σκληρή… μάχη έδωσαν το Survivor, οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef, με τον νικητή να είναι ένας και ξεκάθαρος.

Μπορεί όλοι να προσπαθούν να… χτυπήσουν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο αυτό με ένα επεισόδιο που τα είχε όλα, δε φαίνεται να ρίχνει ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, το Survivor ήταν ξανά καταιγιστικό και πήρε την πρωτιά, έχοντας 30,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό τα πήγε ακόμα καλύτερα έχοντας 32%.

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες, εκείνες πάλεψαν αλλά έμειναν όπως συνηθίζουν στη δεύτερη θέση με 28% στο γενικό και 25,7% στο δυναμικό.

Τέλος, τρίτο και καταϊδρωμένο, ήταν το MasterChef, το οποίο μπορεί να σαρώνει όταν παίζει μόνο του, ωστόσο το πρόβλημα με τα άλλα προγράμματα είναι ξεκάθαρο.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής, είχε 20,1% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό τα πήγε πολύ καλύτερα, έχοντας 25,6%, μένοντας λίγο πίσω από τη σειρά του ΑΝΤ1.

Τηλεθέαση 23/2: Αναλυτικά τα νούμερα!

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 30,6

Άγριες Μέλισσες – 28%

MasterChef – 20,1%

Αγγελική – 8,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 32

Άγριες Μέλισσες – 25,7

MasterChef – 25,6%

Αγγελική – 7,3%

https://www.instagram.com/p/CLnHM09gJ3U

:

Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Ο Δούκας κέρδισε και ο συνεταιρισμός ψάχνει αντίδραση (vid)


Διαβάστε επίσης »