Στη λήξη του φτάνει το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2021, με νέο ρεπορτάζ να θέλει το κανάλι του Φαλήρου να μην σκέφτεται να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με το nassosblog, τα νούμερα του φετινού «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποτελούν… πληγή για τον σταθμό, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πλέον τόσο μεγάλος τα Σαββατόβραδα, που ο Σπύρος δεν καταφέρνει να βγει αλώβητος από τη μάχη της τηλεθέασης.

Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος από

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου είχε υπογραφεί τον Απρίλιο του 2019, με τον ίδιο να έχει βάλει όρο στο κανάλι να μην μετακινήσει την μουσική του εκπομπή από την prime time του Σαββάτου, κάτι που «έδεσε» τα χέρια των ιθυνόντων, μη μπορώντας να προβούν σε αλλαγές πρικειμένου το «Στην υγειά μας» να μην έχει τόσο δυνατούς αντιπάλους, όπως το J2US και το «Σπίτι με το Mega».

Δείτε ακόμα: Νέο «Κων/νου & Ελένης»: Κατακουζήνα και Βλαχάκη επιστρέφουν 22 χρόνια μετά, αλλά όχι στον ΑΝΤ1

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ΣΚΑΪ δεν είναι πρόθυμος να δώσει άλλη ευκαιρία στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο σε μία περίοδο που τα πάντα στο τηλεοπτικό -και όχι μόνο!- τοπίο είναι ρευστά.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »