Η εξειδίκευση των μέτρων που έχουν μέχρι τώρα ληφθεί από το δήμο Λαμιέων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, όπως επίσης και ο σχεδιασμός των αναγκαίων παρεμβάσεων που πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή με το τέλος της κρίσης, ήταν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης του δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου με τους εκπροσώπους των κυριότερων φορέων της περιοχής τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Θανάσης Κυρίτσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Γιάννης Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων, Κώστας Καραγεώργος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Φθιώτιδας, Ελευθέριος Μπράζας, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαμίας, Θύμιος Κυρίτσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών, Λεωνίδας Κωστόπουλος.

Τηλεδιάσκεψη του δημάρχου Λαμιέων

Από την πλευρά του δήμου συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Φώσκολος και ο επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου, Μάνος Σπαθούλας.

Ο Καραΐσκος ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους και να τους ενημερώσουν για την πλατφόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου Λαμιέων, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να καταθέσουν το αίτημα τους, καταγράφοντας τα στοιχεία της επιχείρησης τους.

Από την καταγραφή αυτή θα προκύψουν και οι διευκολύνσεις που θα παρασχεθούν στους επαγγελματίες που κατέθεσαν το αίτημα τους.

Πηγή: stereanews.gr

Διαβάστε επίσης »