Η συγκινητική ιστορία που θα σας προβληματίσει.

Τις μέρες των Χριστουγέννων όλα τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία μπροστά από το δέντρο τους τη στιγμή που θα λάβουν τα δώρα τους από τον «Άγιο Βασίλη».

Στο μυαλό όλων ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται το κάθε σπίτι, φορώντας τη στολή του και αφήνοντας τα δώρα στους μικρού του φίλους.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που ο Άγιος Βασίλης εμφανιζόταν στην πόρτα ως ένας άστεγος; Θα του προσφέρατε μία χείρα βοηθείας;

Την απάντηση δίνει ένας κάτοικος της Ξάνθης μέσα από το βίντεο του, όπου διαδραματίζεται μία ιστορία γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται ως άστεγος να περιφέρεται στις γειτονιές ζητώντας βοήθεια από τους κατοίκους, το μόνο όμως που λαμβάνει είναι απόρριψη. Μέχρι που ένα κοριτσάκι πήρε την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι  προσφέροντας του γλυκίσματα και θαλπωρή.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι έκπληκτο βρίσκει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πολλά δώρα, με τον άστεγο να της κάνει νόημα να μην πει τίποτα.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας αναγραφόταν στο τέλος του βίντεο με την φράση «Judge less, love more», που σημαίνει «κρίνε λιγότερο, αγάπα περισσότερο».

spoilers

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Διαβάστε επίσης »