Τι πραγματικά ισχύει: Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Τι πραγματικά ισχύει: Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Η είδηση για την πιθανή επιστροφή της αγαπημένης μαύρης κωμωδίας Μαύρα Μεσάνυχτα του Mega με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των φαν της σειράς.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες σταμάτησε να προβάλλεται στο μεγάλο κανάλι 10 χρόνια πίσω και η πρόσφατη αγορά της ταινιοθήκης του καναλιού έφερε δημοσιεύματα που ανέφεραν την επιστροφή της κωμωδίας στο νέο Mega. Τι από όλα αυτά όμως ισχύει;

Ο Βασίλης Ρίσβας, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον της σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τηλεοπτικά θα σε δούμε, εκτός απρόοπτου, μέσα από τη συχνότητα του SΤΑR, στο Έτερος εγώ – Χαμένες ψυχές. Τι αίσθηση σου άφησε αυτή η συνεργασία;

Με τον Σωτήρη Τσαφούλια είχαμε συνεργαστεί στην κινηματογραφική ταινία Έτερος εγώ και στη συνέχεια προέκυψε η σειρά .Ήταν μία ωραία εμπειρία με εξωτερικά γυρίσματα, χωρίς καμία έκπτωση, και ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών και συνεργατών.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι τα Μαύρη μεσάνυχτα επιστρέφουν με νέα επεισόδια. Ποια είναι η αλήθεια;

Ξέρουμε ότι υπάρχει μία επιθυμία που αιωρείται στην ατμόσφαιρα αλλά κανένας μας, ούτε εγώ με τη Δήμητρα, ούτε η παραγωγός Μπέσυ Βουδούρη, ούτε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από κανάλι. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν θέλουμε να το κάνουμε ή όχι. Πρώτα από όλα, πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να σκεφτούμε τα πάντα, με πρώτο και κυριότερο αν ενδιαφέρει τον κόσμο ύστερα από 10 χρόνια.

Τι πραγματικά ισχύει: Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »