Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη, την πρώτη Ιουλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για άγνωστο διάστημα καθώς αποφάσισε να πατήσει «pause» στην τηλεοπτική της καριέρα και να ασχοληθεί με την οικογένεια της.

Τι ισχύει τελικά με τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη που εξαφανίστηκαν από το site του Alpha;

Το πρωί της Παρασκευής, μια παρατήρηση του δημοσιογράφου της εκπομπής «Πρωινό», Νίκου Παρτσώλη προκάλεσε… ταραχή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως ο Alpha έχει «εξαφανίσει» από το site του τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και στη θέση τους υπάρχει μήνυμα «Error».

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος τόνισε πως μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της παρουσιάστριας ήταν κανονικά διαθέσιμες προς παρακολούθηση.

Τι συμβαίνει όμως με τις «εξαφανισμένες» εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του Alpha και γιατί τελικά δεν είναι… «εξαφανισμένες»;

Ο Alpha διατηρεί το ανάλογο site στο οποίο «ανεβαίνει το περιεχόμενο» σταθμού. Εκπομπές, σειρές κλπ έχουν το ανάλογο tab στην ιστοσελίδα.

Όπως είναι φυσικό, παλιότερες εκπομπές οι οποίες δεν έχουν πλέον views (εξάλλου σε ένα site τα views μετράνε) ή είναι λιγότερο επισκέψιμες από κάποιες άλλες «κατεβαίνουν» ώστε να αντικατασταθούν από τα νέα προγράμματα.

Αντίθετα με όσα έσπευσαν πολλοί να δηλώσουν, αυτό γίνεται ξεκάθαρα για λόγους χωρητικότητας του site σύμφωνα με πηγές του σταθμού.

«Το ίδιο έχει γίνει και με άλλες εκπομπές συνεργατών του σταθμού, οι οποίοι ανήκουν ακόμα στο δυναμικό του Alpha» τονίζουν.

Εξάλλου, οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, αυτούσιες αλλά και αποσπάσματα, παραμένουν διαθέσιμες προς θέαση στο επίσημο κανάλι του Alpha στο YouTube.

Σχετικό νέο:

Σκληρή επίθεση από τον Γάλλο ΥΠΕΞ κατά της Τουρκίας: Ανεπίτρεπτη η τουρκική προπαγάνδα μίσους και συκοφαντιών εναντίον της Γαλλίας

Στην αντεπίθεση περνάει η Γαλλία μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου. Συγκεκριμένα ο ΥπΕξ της Γαλλίας αναφέρει:

Στην απουσία κάθε επίσημης αναφοράς καταδίκης ή αλληλεγγύης εκ μέρους των Τουρκικών Αρχών μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Conflans Sainte-Honorine, προσετέθησαν εδώ και λίγες ημέρες προπαγάνδα μίσους και συκοφαντιών εναντίον της Γαλλίας, γεγονός που καταθέτει μαρτυρία βούλησης για υποδαυλισμό του μίσους εναντίον μας και στο εσωτερικό του Κράτους μας καθώς και εκτόξευση ύβρεων απευθείας κατά του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας εκπεφρασμένες στο ανώτατο επίπεδο του Τουρκικού Κράτους. Η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη, κατά μείζονα λόγο εκ μέρους συμμαχικής χώρας. Κατά συνέπεια, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Τουρκία, ανεκλήθη και επιστρέφει στο Παρίσι ήδη από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου για διαβουλεύσεις.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »