Η Σπυρούλα, καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης.

Το βράδυ της Δευτέρας, έγινε η απόλυτη ανατροπή και δεν έφυγε καμία από τις τρεις κοπέλες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες.  Αυτές ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Χαρά Παππά και η Ασημίνα Χαρίτου.

Η Σπυρούλα σχολιάζοντας τα όσα είδαμε, τόνισε πως η Χαρά Παππά δεν έπρεπε να βρίσκεται στη χειρότερη τριάδα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η Ασημίνα Χαρίτου θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Η στήριξη της μόνο τυχαία δεν είναι μιας και τα δυο αυτά κορίτσια ήρθαν κοντά εξαιτίας των τσαμπουκάδων που έγιναν πίσω απο τις κάμερες με το παρεάκι των «FF». 

Συμφωνα με τις ίδιες πηγές τόσο η Σπυρούλα ελέω καμπυλών αλλά και η Χαρά εξαιτίας της σχέσης της με τον Τούρκο ηθοποιό… δεν άκουσαν λίγα απο τα «μπουμπούκια» του παιχνιδιού.

Κανείς δεν περίμενε να την στριρήξει βέβαια..

Next Top Model τελικός : Αυτές είναι οι παίκτριες που θα βρεθούν στον τελικό!

Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και βρισκόμαστε πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και ο GNTM τελικός πλησιάζει. Στο spoilers. gr, έχουμε ήδη αποκαλύψει την τριάδα του τελικού, συμφωνά με έγκυρες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε. Μιλήσαμε με τον Άγγελο Μπράτη αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας αποκάλυψαν αρκετά πράγματα για τον GNTM τελικό.

Το spoiler της τελικής τριάδας για τον GNTM τελικό

Στον τελικό του Greece Next Top Model 2 λοιπόν, τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι.. η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, καθώς στην τελευταία δοκιμασία, αποχωρεί η Μαρία.

GNTM 2: Τι θα γίνει στον τελικό

Τα κορίτσια αυτά, θα καταφέρουν να φτάσουν αντάξια μέχρι τον τελικό με φοβερή πορεία σε φωτογραφήσεις και δοκιμασίες και σχεδόν αλάνθαστα. Οι κριτές έχουν ενθουσιαστεί με τα κατορθώματά τους και πιστεύουν ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελικό και την κρίση τους.


GNTM ΣΠΟΥΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑ

Διαβάστε επίσης »