Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στο Facebook, χλευάζει την καταγγελία δημοσιογράφου η οποία υποστήριξε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό. Η ανάρτηση έχει προκαλέσει σάλο στο νησί των Ιπποτών με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και παράγοντες του τουρισμού να ζητούν την παραίτησή του και την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος η ανάρτησή του, «δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις γυναίκες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρίζουν πολλά». Για να συμπληρώσει πως «ήταν λίγο λάθος» και ότι την κατέβασε λίγο αργότερα, όντας μετανιωμένος για την πράξη του.

Θύελλα ξεσήκωσε η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Δεν γ…ς κομμουνίστρια

Σε ανακοίνωση τους, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισημαίνουν ότι «ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε» και τονίζουν: «Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα. Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου παραίτηση του συγκεκριμένου».

post

Διαβάστε επίσης »