Με drone και ανιχνευτικά σκυλιά, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στην περιοχή Κάρδαμα, σε σχέση με την εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Ρωσία, ηλικίας 44 και 33 ετών οι οποίες αγνοούνται από τις 17 Νοεμβρίου, με το ενδεχόμενο της διάπραξης φόνου να παραμένει ανοικτό.

Θρίλερ στο δάσος –

  • Οι έρευνες των Αστυνομικών της Λάρνακας, έχουν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού η οικία η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο, είναι στη μέση του δάσους, με αποτέλεσμα, μέχρι αυτή την ώρα να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πού μπορεί ο φερόμενος δράστης, να τοποθέτησε τις σορούς, δεδομένου ότι πίσω από την εξαφάνιση κρύβεται ένα στυγερό έγκλημα.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι ο γεωργικός εκσκαφέας, ο οποίος εντοπίστηκε στον υπόγειο χώρο της οικίας και στην χούφτα του ανιχνεύθηκαν ίχνη αίματος, με το γενετικό υλικό να ταυτοποιείται με τη μια εκ των δύο γυναικών που αγνοείται.

Με δεδομένο ότι το έγκλημα έχει διαπραχθεί, οι ανακριτές της υπόθεσης, διερευνούν δύο σενάρια, σε σχέση με τον εκσκαφέα.

Το πρώτο είναι ο εκσκαφέας να έχει χρησιμοποιηθεί από τον φερόμενο δράστη για να μεταφερθούν οι σωροί των δύο γυναικών στο σημείο όπου τελικά θάφτηκαν, ενώ το δεύτερο είναι ο φερόμενος ύποπτος να μετέφερε με τον εκσκαφέα τις σωρούς σε άλλο όχημα και από εκεί να τις μετέφερε σε άλλο σημείο.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »