Η νεκροψία-νεκροτομή, ολοκληρώθηκε χθες και όπως προέκυψε, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και με ύψος περίπου 1,60 μ. Η γυναίκα εκτιμάται ότι πέθανε πριν από πέντε με έξι μήνες, ενώ λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το πτώμα δεν έχει σταθεί δυνατόν, προς το παρόν, να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου. Ωστόσο τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν τη Μόνικα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού στο μεγαλύτερος μέρος της δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Θρίλερ στην Κυπαρισσία –

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του tharrosnews, η γυναίκα ήταν τοποθετημένη σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δράστης, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος.

Σε σχετική ερώτηση, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι δεν βρήκε σκελετική κάκωση (τραύμα ή οτιδήποτε άλλο) και απέκλεισε το ενδεχόμενο η γυναίκα να θάφτηκε ζωντανή. Τα αποτελέσματα του DNA αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στον τσιμεντένιο τάφο.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »