Δημοσιεύθηκε: 28 Αυγούστου 2021 08:00

Θρίλερ με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1! Έχουμε όλο το ρεπορτάζ για το μέλλον του βασιλιά της πρωινής ζώνης

Θρίλερ με τον Γιώργο

Δεν έχει προλάβει να ξεκινήσει η φετινή σεζόν και ήδη οι φήμες οργιάζουν για το… επόμενο καλοκαίρι. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Παπαδάκης και τα απανωτά σενάρια σχετικά με αποχώρησή του από την τηλεόραση.

Η συγκεκριμένη φημολογία υποστηρίζει ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος φέτος θα βρίσκεται για τελευταία χρονιά στις οθόνες μας. Και το επόμενο καλοκαίρι έχει πάρει απόφαση να αποσυρθεί. Μάλιστα αυτό το έχει παραδεχθεί ο ίδιος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη ακούγονται και οι πιθανοί διάδοχοί του στην πρωινή ζώνη. Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Λιάγκας. Για πολλούς δεν είναι τυχαία η αλλαγή στο ύφος του Πρωινού την πρώτη ώρα του. Και λένε ότι ο Λιάγκας κάνει… πρόβα για επόμενος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1.

Πάντα κατά τις ίδιες φήμες, δεν είναι τυχαίο ότι λέγεται πως οι σχέσεις Παπαδάκη και Λιάγκα τον τελευταίο καιρό είναι στον πάγο.

Δεν είναι όμως μόνο ο παρουσιαστής του Πρωινού που βρίσκεται στους υποψήφιους για τη θέση του Παπαδάκη Οι Αντώνης Φουρλής, Παναγιώτης Στάθης, Μαρία Σαράφογλου έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση. Ακόμη δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τη μεταγραφή της Ντόρας Κουτροκόη με το Καλημέρα Ελλάδα της νέας σεζόν.

Βέβαια, καλή είναι η φημολογία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι του 2022. Ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανανεώσει για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Έχοντας δυνατή δημοσιογραφική ομάδα στην εκπομπή του.

Και όταν θα αποχωρήσει είναι βέβαιο πως η λύση θα προκύψει από το τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1.

  • #News
  • #Giorgos Liagkas
  • #Giorgos Papadakis
Διαβάστε επίσης »