Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor, που επιστρέφει για ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται στο κανάλι Φαλήρου για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο καιρός περνάει και το Big Brother τελειώνει, με αποτέλεσμα η prime time ζώνη, αν δεν κινηθούν γρήγορα να μείνει κενή από κάποιο δυνατό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι “αδύναμοι” απέναντι στον ανταγωνισμό για τα νούμερα της τηλεθέασης που μέχρι στιγμής είναι πολύ υψηλά λόγω του Μεγάλου Αδελφού.

Θρίλερ με το Survivor – Ραγδαίες εξελίξεις

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ, οι ιθύνοντες θέλουν να βγάλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν το Survivor στον αέρα με σκοπό να “τσακίσουν” τα ανταγωνιστικά προγράμματα, καθώς είναι ένα project που από την επιστροφή του πρώτου κύκλου έχει φέρει πολύ υψηλά ποσοστά στο κανάλι σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Πότε βγαίνει το Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Το Survivor λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, αν όλα πάνε καλά αρχές Ιανουαρίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά το τέλος του Big Brother για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι, ακόμη δεν έχει βγει κάτι σίγουρα.

Όπως γνωρίζω μέχρι σήμερα το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πως γίνεται η παρουσίαση του Survivor, καθώς βρίσκεται στο τιμόνι εδώ και 3 χρόνια και φαίνεται πως θα πάει για 4.

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

Κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο! Το… πάτησε ο Χαρδαλιάς για Σέρρες, Γιάννενα και άλλες περιοχές!

Το… πάτησε ο Χαρδαλιάς για Σέρρες, Γιάννενα και άλλες περιοχές!


Στην συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως με απόφαση της Επιτροπής, από την Πέμπτη, 29.10.2020 στις 06:00 το πρωί, ισχύουν τα εξής για τις παρακάτω περιοχές:

Τα Ιωάννινα και ο Σέρρες ανεβαίνουν επίπεδο και γίνονται πια «κόκκινες».

– Ανεβαίνουν επίσης επίπεδο η Νάξος και η Ροδόπη, που θα βρίσκονται πια στο πορτοκαλί του επιπέδου 3, από το κίτρινο του επιπέδου 2.

– Η Δράμα επίσης ανεβαίνει στο επίπεδο 2, από το “πράσινο” επίπεδο 2.

– Τέλος, η Αμοργός λόγω παντελούς έλλειψης κρουσμάτων, κατεβαίνει στο πρώτο, πράσινο επίπεδο, από το επίπεδο 2 που βρισκόταν.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »