Θοδωρής Ιακωβίδης: Σεισμός στο Twitter, υποκλίνεται στον γίγαντα

Newsteam 0 Comments

Στο μεγαλείο ψυχής που επέδειξε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια έβαλε τέλος στην καριέρα του στην άρση βαρών μετά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 υποκλίνεται το Twitter.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έβαλε τέλος στην καριέρα του στην άρση βαρών σε ηλικία μόλις 30 ετών. Έφυγε από την Άρση Βαρών όπως ήθελε. Με το κεφάλι ψηλά, στο κορυφαίο επίπεδο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.

Ο Ιακωβίδης αποχώρησε με τη φράση «ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή», έχοντας δάκρυα στα μάτια και καταγγέλλοντας τις τραγικές συνθήκες που βίωσε κατά την προετοιμασία του και οι οποίες επικρατούν γενικότερα στην άρση βαρών.

Η στάση αυτή για την παλικαρίσια στάση του Έλληνα αθλητή αποθεώθηκε από χρήστες του Twitter οι οποίοι ανέδειξαν το μεγαλείο του ανδρός.

Το #Ιακωβίδης έγινε trent στο ελληνικό Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή και να στέκονται στο πλευρό του 30χρονου αρσιβαρίστα.

Δείτε μερικές από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις 

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στον τελικό με μεγάλη εμφάνιση ο Γκολομέεβ!

Αλ. Κωτάκης: Μεγάλες οι ευθύνες της ΕΠΟ για τον αποκλεισμό του Άρη

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »