Πρώτο trend στο Twitter ο Χατζηνικολάου λόγω Άδωνι

Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το μέλλον τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών. Άλλωστε την άνοιξη κλείνουν τα περισσότερα τηλεοπτικά deals, τα οποία ανακοινώνονται μέσα στο καλοκαίρι.

Πολλά γράφτηκαν για την εκπομπή «The Dot» στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην παρουσίαση βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου εδώ και αρκετά χρόνια.

Δημοσιεύματα όμως την έφερναν μία ανάσα από το Mega.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr οι συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους πάγωσαν. Το κόστος της παραγωγής, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό.

Οι επαφές που είχαν οι ιθύνοντες της εκπομπής με άλλον τηλεοπτικό σταθμό ήταν ό,τι καλύτερο για τα στελέχη του ΣΚΑΪ όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ωστόσο γίνονται προσπάθειες αναθέρμανσης των σχέσεων των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα έχουν επαφές τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους της εκπομπής. Σύμφωνα με το newsit.gr το κανάλι θέλει να επαναδιαπραγματευθεί το πλαίσιο συνεργασίας θέτοντας και αλλαγές στο περιεχόμενο της εκπομπής.

Έχουν γίνει επαφές με κάποια πρόσωπα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα μετάδοσης. Το τελευταίο ενδεχόμενο δε φαίνεται να ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συντελεστές της εκπομπής.

  • The Dot
  • Θανάσης Αναγνωστοπούλος
  • Νάνσυ Ζαμπέτογλου
  • ΣΚΑΪ

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »