Πολλές είναι οι ανάρμοστες – αντιαισθητικές εικόνες που έχουν φτάσει στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής του πρώτου και του δεύτερου κύκλου του «The Bachelor», εκ των οποίων ορισμένες έχουν καταφέρει να προκαλέσουν χυδαιότατα σχόλια στα social media, τόσο για τον ALPHA όσο και για τις συμμετέχουσες στο πολυσυζητημένο αυτό project.

Όπως επιβεβαιώθηκε δια στόματος Βαγγέλη Περρή στο «Πρωινό», το «The Bachelor» κουνά μαντήλι στους τηλεθεατές στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι ιθύνοντες του ALPHA επιθυμούν διακαώς να μην υπάρχει πλέον η παραμικτή σύνδεση του brand τους με ευτελή τηλεοπτικά προϊόντα – τρανή απόδειξη, το γεγονός πως επενδύουν πλέον πάρα πολλά σε τεράστιες παραγωγές μυθοπλασίας.

The Bachelor | Αυτό

Έχοντας θεωρήσει πως είναι αδιανόητα μία υπερπαραγωγή σαν τον «Σασμό» να παίρνει πάσα από… τον Αλέξη Παππά και τις υποψήφιες νύφες του, η απόφαση του οριστικού τέλους του συγκεκριμένου ριάλιτι ήταν μονόδρομος.

Το κερασάκι στην τούρτα της ήδη επιβαρυμένης θέσης του ριάλιτι μαθαίνουμε πως προκάλεσε ένα από σχετικά πρόσφατα «διόλου κατάλληλα» πλάvα, το οποίο απεικονίζει νεαρή παίκτρια να… δείχνει τα προσόντα της στον Παππά αλλά και τους τηλεθεατές.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εικόνα δεν ήταν η αιτία του τέλος, απλά μία (ακόμα) αφορμή…

The Bachelor | Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που οδήγησε στο οριστικό φινάλε του ριάλιτι του ALPHA

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »