Ο τελικός του MasterChef αναβάλλεται και τώρα ξέρουμε πότε θα γίνει.

Tο MasterChef έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών θεατών στις μέρες που διανύουμε αλλά δεν έμεινε ανεπηρέαστο από τον κορονοϊό. Τα άνω κάτω έχει φέρει και στο δημοφιλές reality.

 Το Star και η παραγωγή του Masterchef αναβάλλουν οριστικά το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω όσα είπε σήμερα κατά τη διάρκεια του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούριου.

Η Κατερίνα σόκαρε το πάνελ αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η ίδια:

«Γνωρίζω μια τελευταία εξέλιξη και τη μεταφέρω τώρα και στους τηλεθεατές, ότι υπάρχει μια σκέψη από την παραγωγή του MasterChef ο τελικός να γίνει αργότερα, με την τελική πεντάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων».

To MasterChef διακόπηκε λίγο πριν το τελικό, όταν βρισκόταν στην τελική εξάδα, λόγω του κορονοϊού. Όπως φαίνεται, οι παίκτες βρίσκονται πλέον έξω από το σπίτι του Masterchef ενώ δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τι θα γίνει στο μέλλον! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά η παραγωγή του παιχνιδιού φαίνεται να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες εξελίξεις.

Πότε όμως θα γίνει ο τελικός; Η παρουσιάστρια ανέφερε στην εκπομπή ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της, έρχονται ανατροπές!

Για όλα τα νέα μείνετε στην ιστοσελίδα.

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef 4 spoiler 25-3: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box;

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Η χώρα μας σήμερα έχει 821 κρούσματα και 2 νεκρούς

Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:


Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης »