Σάκης Τανιμανίδης

Φέρνει το Dragon’s Den στην Ελλάδα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ένα σόου, που όπως λέει μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεόραση.

Μία σούπερ τηλεοπτική αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Τανιμανίδης: Βόμβα για νέα

Η Φάρμα και η νέα ζωή του ζευγαριού μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο των δηλώσεών τους.

Επίσης, αναφέρθηκαν στα όσα είπε πρόσφατα ο Λευτέρης Πετρούνιας για το #metoo ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει αγοράσει τα δικαιώματα ενός σόου που είναι διαφορετικό από ότι έχετε δει σήμερα.

«Η Φάρμα ετοιμάζεται και αυτές τις ημέρες που μιλάμε, τα συνεργεία είναι στην καινούρια τοποθεσία, όπου χτίζεται» τόνισε ο Τανιμανίδης, και η Μπόμπα πρόσθεσε πως πρέπει να δει έναν παίκτη σαν τον Τζώρτζογλου για «να πορωθεί».

«Έχω εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός νέου σόου, που λέγεται «Dragons’ Den». «Εσύ που τα μαθαίνεις αυτά;» ρώτησε τον δημοσιογράφο και επιβεβαίωσε πως ισχύει αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα.

Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου, που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει σήμερα», πρόσθεσε.

Η Χριστίνα από την πλευρά της ανέφερε: «Ο Σάκης με εκπλήσσει καθημερινά και στην δουλειά και σαν πατέρας, πάντα φέρνει κάτι πρωτοποριακό, όπως με το “World Party” και αποτελεί έμπνευση. Εμπνέει και την οικογένειά του και τις κόρες του στο μέλλον. Είμαι πολύ υπερήφανη».

Για τον Λευτέρη Πετρούνια η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως ήταν «μια άτυχη στιγμή που πρέπει να διαγραφεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »