Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στα ζώδια 26/11 2019, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δίνει σημαντική ώθηση για νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις και στόχους που μπορεί να υπάρχουν.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις της ζωής τους, ιδιαίτερα των γεννημένων στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην επαγγελματική μας αναγνώριση και προβολή.

Ας πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας σήμερα – Ζώδια 26/11.

Ζώδια 26/11 : Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανεβάζει την αισιοδοξία και τη διάθεση να κάνουμε σημαντικά βήματα προς το μέλλον. Πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που αναφέρεται στην προσωπική μας διεύρυνση, στην κοσμοθεωρία μας, στις πνευματικές μας ανάγκες και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μας ενδιαφέρουν, σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό, ταξίδια ή επαφές με πρόσωπα εκεί, σε ότι αφορά τον έρωτα και τη διασκέδαση.

Επίσης, ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος και μας δίνεται η δυνατότητα αυτή, ας μην την χάσουμε.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, καθώς η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, οδηγώντας σημαντικές σχέσεις σε ρήξεις και αποστασιοποίηση. Είναι επιτακτική ανάγκη για τα ζώδια αυτά να καταφέρουν να διαχειριστούν την έντονη ενέργεια, τη συγκρουσιακή διάθεση, την επιθετική και εριστική τάση, γιατί είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξουν.

Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις που θα προκύψουν θα είναι σφοδρές και καταλυτικές για κάποιες σχέσεις.

Παράλληλα, σήμερα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Η διάθεση αυτή της Αφροδίτης είναι να μας ωθήσει να προβληθούμε περισσότερο σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Γι’ αυτό και δεν ερχόμαστε πρωτίστως σε επαφή με το συναίσθημά μας, αλλά με ρεαλιστικές ανάγκες με σκοπό πάντα την προσωπική ικανοποίηση και πιθανή ματαιοδοξία που μπορεί να υπάρχει. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική ζωή, καθώς μπορεί κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι να μας βοηθήσουν στην ανέλιξη μας και να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς.

Τα ζώδια σήμερα με την σειρά:

Κριός – προβλέψεις
Ταύρος – προβλέψεις
Δίδυμοι – προβλέψεις
Καρκίνος – προβλέψεις
Λέων – προβλέψεις
Παρθένος – προβλέψεις
Ζυγός – προβλέψεις
Σκορπιός – προβλέψεις
Τοξότης – προβλέψεις
Αιγόκερως – προβλέψεις
Υδροχόος – προβλέψεις
Ιχθείς – προβλέψεις

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δίνει σημαντική ώθηση για νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις και στόχους που μπορεί να υπάρχουν.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις της ζωής τους, ιδιαίτερα των γεννημένων στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην επαγγελματική μας αναγνώριση και προβολή.

Ας πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας σήμερα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανεβάζει την αισιοδοξία και τη διάθεση να κάνουμε σημαντικά βήματα προς το μέλλον. Πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που αναφέρεται στην προσωπική μας διεύρυνση, στην κοσμοθεωρία μας, στις πνευματικές μας ανάγκες και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μας ενδιαφέρουν, σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό, ταξίδια ή επαφές με πρόσωπα εκεί, σε ότι αφορά τον έρωτα και τη διασκέδαση. Επίσης, ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος και μας δίνεται η δυνατότητα αυτή, ας μην την χάσουμε.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, καθώς η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, οδηγώντας σημαντικές σχέσεις σε ρήξεις και αποστασιοποίηση. Είναι επιτακτική ανάγκη για τα ζώδια αυτά να καταφέρουν να διαχειριστούν την έντονη ενέργεια, τη συγκρουσιακή διάθεση, την επιθετική και εριστική τάση, γιατί είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξουν. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις που θα προκύψουν θα είναι σφοδρές και καταλυτικές για κάποιες σχέσεις στα ζώδια 26/11.

Παράλληλα, σήμερα στα ζώδια 26/11, η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Η διάθεση αυτή της Αφροδίτης είναι να μας ωθήσει να προβληθούμε περισσότερο σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Γι’ αυτό και δεν ερχόμαστε πρωτίστως σε επαφή με το συναίσθημά μας, αλλά με ρεαλιστικές ανάγκες με σκοπό πάντα την προσωπική ικανοποίηση και πιθανή ματαιοδοξία που μπορεί να υπάρχει. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική ζωή, καθώς μπορεί κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι να μας βοηθήσουν στην ανέλιξη μας και να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς.

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Η Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να μας βγάλει από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, δείχνοντάς μας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις, όμως μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον τελικό

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου -
Διαβάστε επίσης »